peiraxtiri.gr
Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Πριν βάλετε το κρέας στη σχάρα αλείψτε το με ακτινίδιο – Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει

Πολλές νοικοκυρές αντιμετωπίζουν προβλήματα, με το μαγείρεμα του κρέατος.

Αυτό, διότι δεν το κάνουν αρκετά μαλακό. Έτσι, δεν πετυχαίνουν το αποτέλεσμα που αναζητούν και το οποίο δεν είναι άλλο από το να έχουν μαλακό κρέας. Ας μην ξεχνάμε πως το κρέας δεν χρειάζεται μόνο να είναι γευστικό.

Πρέπει να είναι και μαλακό και για αυτό παίζουν σημαντικό ρόλο πολλοί παράγοντες, τρανό παράδειγμα, η θερμοκρασία στην οποία θα μαγειρευτεί

κρέας ακτινίδιο

Το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας, ειδικά αν πρόκειται για τα πιο άπαχα μέρη συχνά γίνεται σκληρό με το ψήσιμο και με αποτέλεσμα να “σχοινιάζει”. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι το ακτινίδιο!

Αν αλείψεις το κρέας σου με πολτοποιημένο ακτινίδιο και το αφήσεις να “μαριναριστεί” λιγάκι μέσα σε αυτό, το κρέας θα γίνει τρυφερό και θα μαλακώσει απίστευτα.

loading...