Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Πρέπει να διαλέγεις αν θα σωθεί η κόρη ή ο πατέρας σου» – Ανατριχιάζει Ελληνίδα γιατρός με την δραματική περιγραφή της (Video)

132

Την δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Ιταλίας λόγω του κορωνοϊού περιέγραψε η Eλληνίδα γιατρός Παναγιώτα Μουζακίτη που ζει αυτές τις στιγμές από κοντά. Επίσης, ξέσπασε μια Ιταλίδα από το Μπέργκαμο, με αφορμή τον θάνατο του πατέρα της από τον κορωνοϊό, λέγοντας: «Όλοι πεθαίνουν σαν σκυλιά – Άντε στο διάολο»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα έκανε λόγο για «εμπόλεμη κατάσταση» σε σημείο που οι γιατροί καλούνται να διαλέξουν σε ποιον θα δώσουν προσοχή και αυξημένη φροντίδα στη ΜΕΘ ανάλογα με το προσδόκιμο ζωής του.

«Πρέπει να διαλέγεις αν θα σωθεί η κόρη ή ο πατέρας σου» είπε χαρακτηριστικά υπογραμμίζοντας πόσο δύσκολη είναι μία τέτοια διαδικασία αφού μιλάμε για ανθρώπινες ζωές.

Η κ.Μουζακίτη εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή της για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στην Ελλάδα και κάλεσε για άλλη μία φορά τους Έλληνες πολίτες να τηρούν τα μέτρα πρόληψης και να μην ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ιταλών που όπως υπογράμμισε στην αρχή της κρίσης δεν εκτίμησαν σωστά το μέγεθος της κατάστασης με αποτέλεσμα αυτή να ξεφύγει εκτός ελέγχου.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More