Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πώς της «έφαγε» τον άνδρα η Όλγα Τρέμη – Απίστευτες αποκαλύψεις από την Κατερίνα Γκαγκάκη[video]

852

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή η Κατερίνα Γκαγκάκη η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα», είχε πει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπή του για την Κατερίνα Γκαγκάκη, κάτι που της είχε προκαλέσει αμηχανία.

Σήμερα, λοιπόν, στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 16 χρόνια. Όχι, δεν διεκδικήσαμε με την Όλγα Τρέμη τον ίδιο άντρα. Είχα εγώ ένα δεσμό, τελείωσε ο δεσμός και αμέσως μετά ο δεσμός μου προχώρησε και η σχέση του ένα διάστημα ήταν η Όλγα Τρέμη. Ήταν τότε, νομίζω, που είχε ξεκινήσει να κάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega και καθόμουν κι έλεγα “εγώ αυτό τώρα πώς να το… χτυπήσω;”.

Γιατί εγώ τον ήθελα πίσω. Είχαμε ήδη χωρίσει, με είχε αφήσει. Τι να κάνουμε παιδιά, το λέω… Εντάξει, πέρασε ο καιρός, ο άνθρωπος έχει κάνει τη ζωή του κι εγώ τη ζωή μου. Μιλάμε για 16-17 χρόνια πριν. Γι’ αυτό και το λέμε με τέτοια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ. Οφείλω να ομολογήσω πως μετά που χρειάστηκε να κάνουμε ένα τηλεμαραθώνιο, η γυναίκα ήταν άψογη, δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην Τατιάνα Στεφανίδου.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More