Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πώς θα καλύψει ο Alpha το κενό της Μενεγάκη;

14

Είναι πλέον οριστικό. Alpha και Ελένη Μενεγάκη χωρίζουν τα… τσανάκια τους χωρίς η παρουσιάστρια να μπει καν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με το κανάλι. Το οποίο, σημαντικό, έχει αλλάξει ιδιοκτησία κι από τον Δημήτρη Κοντομηνά πήγε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Σημαντικό διότι, ως ανέφερε γνώστης του θέματος, με Κοντομηνά η Ελένη δεν θα έφευγε ποτέ από τον Alpha. Τον εκτιμούσε όσο κανέναν.

Πώς θα καλύψει ο Alpha το κενό της Μενεγάκη;

Επόμενο βήμα στο κανάλι, η  μετάβαση στη μετά-Μενεγάκη εποχή στη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού. Αν υπάρξει ανάλογη ζώνη βέβαια. Αρχικώς, κουβεντιάζεται πολύ το όνομα της Κατερίνας Καινούριου που φέρνει μεγάλη τηλεθέαση στο Open, αλλά είναι ακόμη μακριά από το να γίνει κρούση.

Δεύτερο σενάριο, η Ελεονώρα Μελέτη που κάποτε είχε αναλάβει τον Πρωινό καφέ, τον οποίο παρουσίαζε επί μια δεκαετία στον ΑΝΤ1 η Μενεγάκη και τη διαδέχθηκε, το 2005, η Μελέτη για τρία χρόνια.

Τρίτο… ίσως, ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι είναι αυτό του Φώτη Σεργουλόπουλου για να ένα μεσημεριανό μαγκαζίνο, αλλά με συμπαρουσιάστρια.

Διαβάζονται επίσης:

Για να δούμε…

 

Δείτε τα νέα της επικαιρότητας:

Διαβάζονται επίσης:

Όλα τα νέα για την επικαιρότητα εδώ – ειδήσεις από την Ελλάδα
Πώς θα καλύψει ο Alpha το κενό της Μενεγάκη;

Διαβάστε επίσης »

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More