Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πώς να φτιάξετε το τέλειο αρωματικό χώρου με τρία υλικά

Σε ποιον δεν αρέσει κάθε φορά που μπαίνει στο σπίτι του να του έρχονται υπέροχα και φρέσκα αρώματα, που του φτιάχνουν την διάθεση;

Στον αντίποδα των αρωματικών κεριών και των αρωματικών χώρου που μπορείτε να βρείτε στο εμπορίο, προτιμήστε να περάσετε ευχάριστα και δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι και να δημιουργήσετε μόνοι σας υπέροχα αρωματικά χώρου εύκολα και γρήγορα. Και μάλιστα με υλικά που έχετε ήδη στο σπίτι, χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα, όπως θα κάνατε αν τα αγοράζατε έτοιμα.

Για να παρασκευάσετε, λοιπόν, το δικό σας αρωματικό χώρου το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ένα λεμόνι κομμένο σε φέτες, δύο κουταλιές της σούπας φρέσκο δενδρολίβανο και δύο κουταλιές του γλυκού βανίλια σε σκόνη.

Τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι τα εξής. Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό και τοποθετήστε μέσα τα υλικά. Αφήστε να βράσει το νερό σε χαμηλή φωτιά για περίπου 4- 5 ώρες και κατόπιν αφήστε το να κρυώσει. Μεταγγίστε το μείγμα σε βαζάκια και τοποθετήστε τα σε διάφορα σημεία του σπιτιού σας. Η μυρωδιά του σπιτικού αρωματικού σας θα σας ξετρελάνει.

newsbeast.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.