Πώς είναι σήμερα ο «Ντάνιελ Σαν» του Καράτε Κιντ και ο μεγαλύτερός του αντίπαλος

0 526

Μια πιο τις πιο πετυχημένες ταινίες τη δεκαετία του 1980 ήταν το Καράτε Κιντ με πρωταγωνιστή τον Ραλφ Μάτσιο, ο οποίος υποδύθηκε τον «Ντάνιελ ΛαΡούσο».

Ήταν ένας έφηβος που μυήθηκε στα μυστικά του καράτε από τον αείμνηστο Πατ Μορίτα που όλοι θυμόμαστε ως «μίστερ Μιγιάγκι». Μεγάλος του αντίπαλος ήταν ο Γουίλιαμ Ζάμπκα, τον οποίο ενσάρκωσε ο Τζόνι Λόρενς. Ακολούθησαν το Καράτε Κιντ ΙΙ (1986) και το Καράτε Κιντ ΙΙΙ (1989), το Καράτε Κιντ: Η νέα γενιά (1994) και το 2010 το remake της ταινίας με πρωταγωνιστή τον γιο του Γουίλ Σμιθ και τον Τσάκι Τσαν. Καράτε Κιντ 

Όσοι, λοιπόν, αγάπησαν το Καράτε Κιντ έχουν ένα λόγο να είναι χαρούμενοι, καθώς η ιστορία του συνεχίζεται με την νέα σειρά με τίτλο «Cobra Kai» που θα προβληθεί στο Youtube Red μέσα στο 2018. Θα αποτελείται από 10 επεισόδια της μισής ώρας και την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television και Overbook Entertainment.

Το εντυπωσιακό είναι ότι τους βασικούς ρόλους θα υποδυθούν 33 χρόνια μετά το Καράτε Κιντ ο Ραλφ Μάτσιο και Γουίλιαμ Ζάμπκα, οι δύο μεγάλοι… αντίπαλοι. Ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τα γυρίσματα με τον 55χρονο Μάτσιο και τον 51χρονο Ζάμπκα να είναι αρκετά αλλαγμένοι, αλλά να διατηρούνται σε καλή κατάσταση.

Δείτε τις φωτογραφίες

daniel1.jpg

daniel2.jpg

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.