Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ποια είνα τα κόλπα των αντρών για περισσότερο σεξ;

Είστε άντρας και είστε συχνά ερεθισμένος; Έχετε συνέχεια διάθεση για σεξ και πρέπει κάπως να εκτονωθείτε; Σας σηκώνεται με το παραμικρό και θέλετε να ξεσκάσετε; Δεν είναι παράξενο και δεν πρέπει να νιώσετε μόνος καθώς και οι περισσότεροι άνδρες του καιρού μας προσπαθούν να αυξάνουν ολοένα τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. Στη μάχη αυτή έχετε σύμμαχο εμάς που θα σας δώσουμε μερικά μυστικά και κόλπα για να μπορέσετε να κάνετε περισσότερο σεξ.

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Ποια γυναίκα δεν έχει ζηλέψει έστω και λίγο στη ζωή της; Βασικά το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως αναλύουμε πως ο άντρας θα «ψήσει» περισσότερες γυναίκες για να κάνει σεξ μαζί τους. Και η ζήλεια είναι ο τέλειος σύμμαχος αρκεί να γνωρίζει κάποιος τα όρια της. Θέλετε να τις ρίξετε στο κρεβάτι; Δείξτε τους ότι είστε επιθυμητός και όχι λιγούρης. Μην τρέχετε από πίσω τους αλλά αφήστε να καταλάβουν πως ζείτε μια ζωή με επιλογές και όχι μονοδρόμους. Γίνετε το αφεντικό και όχι ο yes man που τρέχει πίσω από το βρακί (όπως λέει η αγαπημένη λαϊκή έκφραση).

Οι γυναίκες σιχαίνονται να λατρεύουν τους άνδρες που δε γίνονται αμέσως δικοί τους, που είναι «τρόπαια» και ο ευσεβής πόθος και άλλων γυναικών. Αυτούς που τους γουστάρουν και άλλες, έστω και αν αυτές οι άλλες δεν είναι πάντα το ίδιο καλές. Γιαυτό δώστε τους να καταλάβουν πως υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές και πως δεν θα κάνετε εύκολα παιχνίδι. Ακόμα και αν φαινομενικά οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι στο παιχνίδι της κατάκτησης και του σεξ, με τους σωστούς χειρισμούς πολλοί άνδρες καταφέρνουν να κάνουν θαύματα. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχετε δει κουκλάρες γκόμενες με μέτριους τύπους που απλά ξέρουν να πουλάνε τον εαυτό τους; Δεν θέλει κόπο λοιπόν, θέλει τρόπο.

Η εμφάνιση και το μέγεθος μετράνε…

Μην ακούτε αυτούς που το παίζουν πιο ψαγμένοι. Αυτούς που μιλούν για χαρακτήρα και για βάθος της ψυχής. Σίγουρα υπάρχουν κάποιοι που θα καταφέρουν να κερδίσουν τη γυναίκα και με αυτά που μόλις αναφέραμε, αλλά σίγουρα δεν είναι η πλειοψηφία. Και αυτό γιατι οι γυναίκες – όσο και αν επιμένουν για το αντίθετο – θα κοιτάξουν σίγουρα και την εμφάνιση και το «μέγεθος» σε έναν άνδρα.

Μια φήμη για το «μέγεθος» σας που θα κυκλοφορήσει στον κύκλο αυτής που σας ενδιαφέρει, σίγουρα δεν θα την αφήσει ασυγκίνητη. Βέβαια στις περισσότερες περιπτώσεις εκείνη δεν θα δείξει να εντυπωσιάζεται από την αρχή. Αλλά μέσα της θα έχει μπει το μικρόβιο. Ειδικά αν τη φήμη αυτή τη μεταφέρει κάποια από την παρέα την οποία μάλιστα την εμπιστεύευται πως δεν θα πει ψέμματα. Οι γυναίκες μιλάνε μεταξύ τους για το σεξ και τους γκόμενους. Και μάλιστα, ακόμα και αν δεν το παραδέχονται, μπαίνουν σε πολύ περισσότερες λεπτομέρειες απ’ότι οι άνδρες για το τι συμβαίνει στο κρεβάτι τους. Όσο περισσότερες πληροφορίες διαρρεύσουν για τα «προσόντα» και τις τεχνικές σας σε αυτόν τον τομέα, τόσο περισσότερο θα «κεράσετε».

Και αν θέλετε να είστε περισσότερο ειλικρινής και να μη μιλήσετε αμέσως για το μέγεθος, τότε αφήστε να διαρεύσει πως έχετε άλλες αρετές που σχετίζονται πάλι με το σεξ. Για παράδειγμα να σιγουρευτείτε πως θα ακούσει από άλλους για το πόσο καλός είστε, για το πόση επιτυχία έχετε στις γυναίκες και για το πόσο «χαρούμενη» μπορείτε να την κάνετε. Όπως επισημαίνει και κάποιος σοφός του σεξ, «η φήμη σας θα πρέπει να μπαίνει στο δωμάτιο πριν από εσάς».

Η εμφάνιση από την άλλη θέλει και αυτή τον τρόπο της. Αν δεν είστε από τους τυχερούς που γεννήθηκαν με το δώρο της ομορφιάς, θα πρέπει να ανατρέξετε σε μερικές βελτιώσεις που ενδεχομένως να αυξήσουν τις πιθανότητές για περισσότερες επιτυχίες στο σεξ. Για παράδειγμα να επιλέγετε ένα ντύσιμο που θα κολακεύει το σωματότυπο σας, κρύβοντας παράλληλα τις όποιες ατέλειες σας. Χωρίς όμως να ξεφεύγει πολύ από τις επιταγές της εποχής. Ή να ξεχωρίζετε διακριτικά από το πλήθος χωρίς υπερβολές και χωρίς να προκαλείτε κάτι που δυστυχώς οι περισσότεροι άνδρες αποτυγχάνουν στην προσπάθειά τους να διαφοροποιηθούν από το πλήθος.

Τι και αν έχετε τουπέ;

Οι γυναίκες δε γουστάρουν τους λιγούρηδες, αυτό είναι πλέον επιβεβαιωμένος κανόνας. Κάποιοι έχουν πιάσει το νόημα και ακόμα και αν είναι από μέσα τους φοβερά ληγούρια (κατά την προσφιλή προσφώνηση που χρησιμοποιούν οι γυναικείες παρέες για τέτοιους άνδρες) καταφέρνουν να το παίζουν ιστορία. Τι κερδίζουν; Το μυστήριο γύρω από το πρόσωπο κάποιου και η στρατηγική του να μη δείχνει αμέσως φόρα παρτίδα ότι γουστάρει κάποια φαίνεται πως λειτουργούν προς όφελος τους. Είναι δεδομένο πως οι περισσότερες γυναίκες ιντριγκάρονται όταν αυτός που τις γουστάρει δεν παίζει όλα τα χαρτιά του με τη μία αλλά αντίθετα έχει υπομονή και σύστημα. Όταν φροντίζει να περνάει σιγά σιγά τα μηνύματα και τις πληροφορίες αναφορικά με το ποιος είναι και τι επιδιώκει να πετύχει. Ρωτώντας πολλές γυναίκες θα διαπιστώσετε πως οι άνδρες τους οποίους περιβάλλει ένα κάποιο μυστήριο φαίνεται να «σκοράρουν» περισσότερο από αυτούς που τα παίζουν όλα για όλα με την πρώτη ευκαιρία. Γιαυτό μη διστάσετε να το παίξετε μυστήριο και ιστορία.

Δείξτε πως γουστάρετε το σεξ, δεν είναι ντροπή να το κρύβετε!

Για τους πιο τολμηρούς όμως, υπάρχει και ένα πιο προχωρημένο κολπάκι. Είμαστε στο 2020 και οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες γύρω μας δε θα διστάσουν να μιλήσουν ανοιχτά για το σεξ. Και δεν θα διστάσουν ακόμα και να αποκαλύψουν πως τους αρέσουν συγκεκριμένα πράγματα, ακόμα και βίτσια. Δεσίματα, S&M, swinging, παιχνίδια ρόλων, σεξ σε τρίο (ή σε πιο μεγάλα γκρουπ) είναι μερικά μόνο από τα θέματα που βρίσκονται ανοιχτά προς συζήτηση. Και που μάλιστα προβοκάρουν τις γυναίκες και αυξάνουν το ενδιαφέρον για τους άνδρες που τα κουβεντιάζουν.
Στον απελευθερωμένο κόσμο που ζούμε λοιπόν, μη διστάσετε να δείξετε α) πως είστε διαβασμένος για τις τάσεις της εποχής μας στο σεξ β) το ότι είστε κοινωνός και εσείς της νέας εποχής που μειώνει συνεχώς τα ταμπού και την κριτική σε όσους είναι πιο απελευθερωμένοι. Χωρίς όμως να το παρακάνετε. Δείξτε πως σκαμπάζετε από σεξ (έστω και αν δεν) αλλά ταυτόχρονα μη δείξετε πως έχετε εμμονή. Παν μέτρον άριστον!

Λίγη κουβέντα για τσόντα ποτέ δε βλάπτει

Ο άνδρας που βλέπει πορνό πιο παλιά ήταν για τη γυναίκα λιγούρης και λίγο ανώμαλος. Για τη μοντέρνα γυναίκα όμως ο άνδρας αυτός είναι κάποιος που μπορεί να έχει πιο αναπτυγμένα ερεθίσματα στο σεξ και συνεπώς να μπορεί να τις ικανοποιήσει ευκολότερα. Όλα αυτά όμως δε σημαίνουν πως θα πρέπει να μιλάτε ανοιχτά για τις τσόντες και το τι βλέπετε εκεί. Αντίθετα, πρέπει να το προσεγγίσετε λίγο πιο διαφορετικά. Πονηρά θα λέγαμε. Δοκιμάστε τα νερά ρίχνοτας άδεια για αν δείτε τι θα πιάσετε, αναφέροντας για παράδειγμα κάτι που είδατε τυχαία στο ίντερνετ. Και αν το κλίμα το σηκώνει τότε μη διστάσετε να μπείτε σε λεπτομέρειες. Μιλήστε π.χ για μια καινούργια μόδα στο σεξ που είδατε σε κάποιο μεγάλό σάιτ πορνό όπως για παράδειγμα το theporndude.com. Ή σχολιάστε μια διαφήμιση σχετικά με τσοντο-σάιτ που έπαιξε στην τηλεόραση. Όπως και να ‘χει, βάζοντας την τσόντα στην κουβέντα αλλά με το σωστό τρόπο, μπορείτε να ανακαλύψετε σιγά σιγά περισσότερα για την υποψήφια παρτενέρ σας στο σεξ, να δείτε τα όρια και τις προθέσεις της αλλά και να αποδείξετε πως δεν είστε κλειστόμυαλος. Δείτε το σα μια συντονισμένη επιχείρηση για να σπάσετε τον πάγο και γιατί όχι για να κάνετε το πρώτο βήμα στην πορεία για το κρεβάτι.

Μη βιάζεστε να δείξετε τα «προσόντα» σας

Στην εποχή που τα dick pics δίνουν και παίρνουν, ένα είναι σίγουρο: οι περισσότερες γκόμενες έχουν ήδη στους υπολογιστές και στα κινητά τους τα «εργαλεία» και άλλων τύπως που ένιωθαν αρκετά σίγουροι για τα προσόντα τους. Μην είστε ένας από αυτούς των οποίων το μόριο κυκλοφορεί σε πολλά κινητά. Κρατήστε τα για την πρώτη φορά που θα βρεθείτε μαζί της στο κρεβάτι, χωρίς βιασύνη και άγχος. Προστατεύετε έτσι τους εαυτούς σας τόσο από το να εκτεθείτε καθώς υπάρχει πάντα η πιθανότητα να μην είστε οι «μεγαλύτεροι» στην πιάτσα. Αλλά και από το να χαρακτηριστείτε «περίεργοι», «βιαστικοί και πιεστικοί» ή ακόμα και ανώμαλοι.

Διαβάστε τις συμβουλές των πιο έμπειρων

Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε πως κάποιοι το κάνουν περισσότερο και καλύτερα από εσάς. Από αυτούς τους κάποιους πρέπει οι άνδρες να μορφώνονται και να μαθαίνουν πως θα γίνουν καλύτεροι εραστές και με περισσότερες επιτυχίες. Αναζητήστε λοιπόν αυτούς τους κάποιους ανάλογα με το τι ψάχνετε και ακολουθήστε το παράδειγμά τους. Για παράδειγμα, διαβάστε τις συμβουλές ενός πορνοστάρ για το σεξ, αν σκοπός σας είναι να γίνεται γαμάτος στο κρεβάτι. Ή τις συμβουλές ενός γνωστού ζεν πρεμιέ για το φλερτ και τις κατακτήσεις αν σκοπός σας είναι να λιώνουν όλες για εσάς. Η αναζήτηση και εύρεση του σωστού μέντορα είναι λίγο πιο δύσκολη από όσο ακούγεται αλλά αν γίνει σωστά μπορεί να κάνει θαύματα.

Χαλαρώστε…

Μπορεί να ακούγεται ως το πιο απλό αλλά πολλές φορές είναι πιο περίπλοκο από όσο φαίνεται. Οι άνθρωποι που πιέζουν δεν έχουν πέραση. Πόσο μάλλον στις μέρες μας που τα πράγματα οδεύουν στην ολοκληρωτική καταδίκη οποιασδήποτε μορφής πίεσης και καταπίεσης. Το ίδιο ισχύει και για τις σεξουαλικές σχέσεις μεταξύ ανδρών και γυναικών. Σε καμία δεν αρέσει να την πιέζουν και οι άνδρες που έχουν την τάση να το κάνουν αυτό συχνά έχουν αρκετά μικρότερα ποσοστά επιτυχίας στο σεξ. Χαλαρώστε και απολαύστε τη φάση μέχρι αυτή να σας φέρει στο πολυπόθητο αποτέλεσμα, δηλαδή στο κρεβάτι της.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.