Ποια δεν κάλεσαν ο Harry και η Meghan Markle στον πριγκιπικό γάμο;

143

 Meghan Markle – Όπως φαίνεται ο πρίγκηπας Harry θα περιφρονήσει την αδερφή της Kate Middleton, Pippa στον επερχόμενο πριγκιπικό γάμο. Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, το ζευγάρι με μυστήριο τρόπο απέφυγε να συμπεριλάβει την Pippa Middleton στην λίστα καλεσμένων της γαμήλιας δεξίωσης αμέσως μετά το μυστήριο του γάμου.

Το ακόμα πιο περίεργο σημείο στην ιστορία είναι πως τόσο ο Harry, όσο και η Markle είχαν προσκληθεί και στο γάμο και στην δεξίωση της Pippa τον περασμένο Μάιο, οπότε και παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, James Matthews. Meghan Markle

Φήμες θέλουν τη Meghan να έχει βάλει το χέρι της, μιας και όλοι γνωρίζουν την ξεχωριστή χημεία που είχε ο Harry με την Pippa στο γάμο των αδερφών τους William και Kate τον Απρίλιο του 2011, όπου ο φακός τους είχε πιάσει να ανταλλάσσουν ανέκδοτα στο μπαλκόνι του Buckingham.

Από το περιβάλλον της Middleton έγινε γνωστό πως η Pippa είναι πληγωμένη.

Και δεν είναι μόνο η Pippa που θα λείπει από τη γαμήλια δεξίωση. Όπως φαίνεται χωρίς πρόσκληση έμεινε και η επί χρόνια πρώην αγαπημένη του Harry, Chelsy Davy, η οποία θα είναι παρούσα στο γάμο αλλά δεν έλαβε πρόσκληση για τη δεξίωση. Η πρώην του Harry δηλώνει έκπληκτη και πικραμένη από την απόφαση του πρίγκιπα με τον οποίο έβγαινε από το 2004 έως το 2011.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.