Πήγε τον σκύλο της σε πισίνα και τον άφησε να πνιγεί επειδή τραβούσε βίντεο (vid)

0 242

Εξοργιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν σε πισίνα σκύλων σε κινεζική πόλη, όταν ένα γαλλικό μπουλντόγκ βρήκε τραγικό θάνατο λόγω της εγκληματικής αμέλειας της ιδιοκτήτριάς του αλλά και του εργαζόμενου του χώρου.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους υπεύθυνους του pet shop στο οποίο βρισκόταν η πισίνα εξάσκησης των κατοικιδίων στο κολύμπι, φαίνεται η ιδιοκτήτρια του άτυχου σκυλιού να το τοποθετεί μέσα στο νερό κι αμέσως απομακρύνεται από το σημείο ώστε να τραβήξει σε βίντεο το όλο σκηνικό.

Όπως, όμως, φαίνεται στο βίντεο, το σκυλί από την πρώτη στιγμή αδυνατεί να κρατηθεί στην επιφάνεια, προσπαθώντας εναγωνίως να πάρει ανάσα αλλά και να κολυμπήσει, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί έγκαιρα ότι οι σπασμωδικές κινήσεις του οφείλονταν στο γεγονός ότι πνιγόταν.

Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η ιδιοκτήτρια του σκύλου δεν φαίνεται να καταλαβαίνει τον θανάσιμο κίνδυνο του τετράποδου φίλου της, ενώ ούτε κι ο εργαζόμενος που βρίσκεται στο σημείο κάνει κάποια προσπάθεια να βγάλει το σκυλί από το νερό, με αποτέλεσμα το μοιραίο να μην αργήσει να συμβεί.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.