Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πήγε σε Οίκο Ανοχής και μόλις Πλήρωσε έλαβε μήνυμα η Γυναίκα του!

Θα κλείσουν σπίτια τα νέα μέτρα στους οίκους ανοχής, λόγω κορονοϊού .

Χαμός όταν είδε η γυναίκα του στο email τους, την ενημέρωση της τράπεζας για συναλλαγή σε οίκο ανοχής.

Από τη δεύτερη μέρα λειτουργίας των οίκων ανοχής, φάνηκαν τα αρνητικά των νέων μέτρων. Παραλίγο να διαλύσουν μία οικογένεια.

Ο συγκεκριμένος κύριος 55χρονος οικογενειάρχης, όπως καταλαβαίνετε αρκετά χρόνια παντρεμένος με τη γυναίκα του, θέλησε με το νέο άνοιγμα των οίκων ανοχής να ξεφύγει λίγο από την οικογενειακή ρουτίνα.

Έτσι μέσω κάποιου γνωστό πληροφορήθηκε για έναν οίκο ανοχής αρκετά ποιοτικό και μετά από τηλεφώνημα του έκλεισε ραντεβού για να περάσει τις λίγες ερωτικές στιγμές με μία καλλίγραμμη σύντροφο.

Όπως όλοι γνωρίζουμε όμως σύμφωνα με τα νέα μέτρα Πολιτικής Προστασίας που ισχύουν για τους οίκους ανοχής, έχει καταργηθεί πλέον η ανωνυμία. Ο επισκέπτης σε αυτούς τους οίκους θα πρέπει να δηλώσει αρκετά στοιχεία του, όπως την ταυτότητα του, το τηλέφωνό του και αρκετά άλλα προσωπικά δεδομένα.

Ένα ακόμη μέτρο που έχει επιβληθεί για τη λειτουργία των καταστημάτων είναι ο επισκέπτης να πληρώνει με τραπεζική κάρτα και όχι με μετρητά.  Έτσι πλήρωσε την επίσκεψη στον οίκο ανοχής και ο συγκεκριμένος κύριος. 

Ξέχασε όμως το σημαντικότερο.  Ότι είχε επιλέξει η τράπεζα για κάθε συναλλαγή να τον ενημερώνει με email, το οποίο email  ήταν κοινό με τη γυναίκα του.

Γυρίζοντας στο σπίτι τον περίμενε μια έκπληξη! Η γυναίκα του είχε τυπώσει την ενημέρωση της τράπεζας για την συγκεκριμένη παροχή και την είχε αναρτήσει στην πόρτα του διαμερίσματός.

Μόλις αντίκρισε το θέαμα τον έλουσε κρύος ιδρώτας! Δεν ήξερε τι δικαιολογία να πει και πως να καλύψει όλο αυτό το γεγονός. Πριν κάνει βάλει το κλειδί στην πόρτα για να ανοίξει, του άνοιξε η γυναίκα του που τον περίμενε πίσω απο την πόρτα, αφού είχε ακούσει το ασανσέρ και είχε καταλάβει  οτι επέστρεφε ο ατακτούλης σύντροφός της,

Ακολούθησε άγριος καυγάς, μέχρι που ξεσήκωσαν όλη την πολυκατοικία. Ελπίζουμε να ηρέμησαν τα πνεύματα και να μην χρειάστηκε να τρέχουν για διαζύγιο!

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και δεν είναι πραγματικό γεγονός!

Γ.Μ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.