Η καθημερινή σου ενημέρωση!

ΠΑΤΡΑ: Δείτε πως κόλλησε η νοσηλεύτρια του “Αγ. Ανδρέα” κορονοϊό! Ποια ήταν η πρώτη “ενόχληση” που την έβαλε σε υποψίες

Μία ενόχληση στο λαιμό ένιωσε η νοσηλεύτρια του Νοσοκομείου “Αγιος Ανδρέας” η οποία διαγνώσθηκε με κορονοϊό πριν δύο ημέρες. Και έτσι έκανε το τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες του flamis.gr η γυναίκα είχε επιστρέψει από διακοπές στη Ζάκυνθο. Γύρισε στην δουλειά της, εργαζόταν χωρίς κανένα πρόβλημα… και εμφάνισ το σύμπτωμα. Γιατροί και συνάδελφοί της αλλά και ασθενείς έχουν ανησυχήσει, αφού η εργαζόμενη στο Νοσοκομείο, ελάμβανε μεν τα μέτρα προστασίας στην δουλειά της αλλά… κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει γίνει. Το Σωματείο Ιπποκράτης ανακοίνωσε:

“Και το κρούσμα αυτό δεν φαίνεται να συνετίζει τους αρμοδίους, δεδομένου ότι ακόμη δεν έκλεισε το συγκεκριμένο τμήμα ως έπρεπε και δυστυχώς ακόμη δεν έγινε ούτε η ενδεδειγμένη και απαραίτητη απολύμανση των συγκεκριμένων αυτών χώρων, όπως επιβάλλεται άμεσα και ακαριαία.

Τεράστιες οι ευθύνες για αυτήν την εξέλιξη της Διοίκησης αλλά και της μη ενδεδειγμένης, της μη σωστά συγκρομένης επιτροπής λοιμώξεων σε ότι αφορά το επιστημονικά υπεύθυνο άτομο που προΐσταται αυτής, απ’ όπου και απορρέουν όλες οι τριβές, με την ανοχή των Διοικούντων, ζητήματα και ενδείξεις που τις είχαμε επισημάνει στη Διοίκηση και χθες συγκεκριμένα είχαμε εκδώσει και σχετικό δελτίο τύπου, όπου τονίζαμε τις ευθύνες του Διοικητή για την παράνομη σύνθεση της επιτροπής λοιμώξεων όπου δεν προίστατσι λοιμοξιολόγος όπως οι κείμενες διατάξεις ορίζουν, την αδιαφορία του, αλλά και τις τριβές της επιτροπής η οποία με ευθύνες που έχουν ονοματεπώνυμο επιδιώκουν να εξωστρακίσουν μη αρεστούς υπαλλήλους, κατεύθυνση όπου κινείται και η σχετική πρόσφατη απόφαση και της 6ης Υ.Πε, ζητήματα που θα μας απασχολήσουν έντονα τις επόμενες ημέρες.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.