Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Παραδοσιακή συνταγή για πεντανόστιμη φασολάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας

146

Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Θέλετε να κάνετε ένα παραδοσιακό πιάτο για να ευχαριστήσετε τους συγγενείς και τους φίλους σας; Τότε, δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Το βέβαιο είναι πως το αποτέλεσμα θα εκπλήξει ευχάριστα εσάς και θα κάνει όσους το δοκιμάσουν να σας ζητήσουν τη συνταγή.

Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Ακολουθούν τα υλικά της συνταγής, καθώς και οδηγίες για την εκτέλεση της συνταγής Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Υλικά συνταγής

– 500 γραμμάρια μέτρια ξερά φασόλια – 2 κουταλιές της σούπας πελτέ ντομάτας – 3 καρότα κομμένα σε μικρά ψιλοκομμένα – 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα – Σέλινο ψιλοκομμένο – Λίγο πράσο ψιλοκομμένο – 3/4 του φλιτζανιού ελαιόλαδο – Αλάτι – Πιπέρι

* Προαιρετικά: 4 φέτες μπέικον ψιλοκομμένε και μπούκοβο.

Παραδοσιακή συνταγή για πεντανόστιμη φασολάδα που θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας - Εικόνα 1

Παραδοσιακή φασολάδα – Εύκολη συνταγή: Εκτέλεση συνταγής

– Βράζετε τα φασόλια σε κατσαρόλα με μπόλικο νερό για 40 περίπου λεπτά. – Αφού στραγγίσετε τα βρασμένα φασόλια, τσιγαρίζετε σε λίγο ελαιόλαδο (2-3 κουταλιές της σούπας) τα ψιλοκομμένα λαχανικά (και προαιρετικά το μπέικον) για περίπου 4 λεπτά. Έπειτα, προσθέτετε το πελτέ ντομάτας και ανακατεύετε. – Ρίξτε στα υπόλοιπα υλικά τα (μισό)βρασμένα φασόλια, σκεπάστε με νερό και αφήστε τα να βράσουν σε χαμηλή φωτιά για 30-35 λεπτά. – Προσθέστε το αλάτι, το πιπέρι, το μπούκοβο (προαιρετικά) και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. – Αφήστε τη φασολάδα να βράσει για ακόμα λίγα λεπτά μέχρι να χυλώσει καλά και το ζουμί της να μοιάζει με πυκνή σάλτσα.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More