Πάνος Βλάχος:Κι όμως δεν έχει χωρίσει με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου;

310

Πάνος Βλάχος – Οι φήμες για το τέλος της σχέσης τους έχουν φουντώσει με το κανέναν από τους δύο ηθοποιούς να έχει πάρει θέση. Άλλωστε πάντα ήθελαν να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Αυτό το κατάφεραν ακόμα καλύτερα με την μετακόμισή τους στο εξωτερικό. Το ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς τους ρόλους στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» ζει τα τελευταία χρόνια στην Αμερική. «Ήταν ένα όνειρο της Ιωάννας», λέει ο Πάνος Βλάχος στην Νίκη Κώτσου και στην εφημερίδα Real σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί.

Φυσικά, ο ηθοποιός ρωτήθηκε και για το αν ευσταθούν τα όσα έχουν γραφτεί για τη σχέση τους…

Διαβάστε την συνέντευξη του Πάνου Βλάχου.

Πώς προέκυψε η απόφαση να πας στην Αμερική;

Ήρθα στην Αμερική επειδή με παρότρυνε η Ιωάννα. Ήταν όνειρο της Ιωάννας. Εγώ δεν είχα ποτέ σκεφτεί κάτι τέτοιο και της χρωστάω πάρα πολύ μεγάλο κομμάτι αυτού πο συμβαίνει. Έχουν περάσει περίπου τρία χρόνια.

Εμένα με απασχολούσε πάντα το να γίνομαι καλύτερος. Ο λόγος που έφυγα από την Ελλάδα ήταν γιατί δεν ήμουν αρκετά καλός και ήθελα να γίνω καλύτερος.

Δεν έφυγα από την Ελλάδα γιατί τα έχω καταφέρει όλα, είμαι ο καλύτερος και τι να μου πει η «Μουρμούρα» και τι να μου πει εμένα το θέατρο και τι να μου πει εμένα η ελληνική τηλεόραση, εγώ είμαι για το NBC ωραίος και μάγκας!

Είναι ακριβώς το αντίθετο. Ένιωθα ότι γίνομαι κάτι που δεν θέλω να γίνω, δεν θέλω να επαναλμβάνομαι και να βαριέμαι και να κάνω πράγματα για τα οποία δεν με πηγαίνουν πουθενά.

Τελικά τι ισχύει από όλα όσα ακούγονται για τη σχέση σου με την Ιωάννα;

Οι φωτογραφίες που δημοσιοποιούμε, οι παραστάσεις στις οποίες συμμετέχουμε, ο τρόπος που ντυνόμαστε και που συμπεριφερόμαστε, έχουν έναν αντίκτυπο. Κάποιους επηρεάζουν, κάποιους τους συγκινούν, κάποιους τους απωθούν, αλλά κάτι σημαίνουν.

Εγώ έχω επιλέξει να έχω μια ζωή και έναν έρωτα που να μην τα λερώνει κανένας. Οπότε ο λόγος για τον οποίο δεν μιλάω για το τι συμβαίνει στη ζωή μου είναι γιατί για εμένα είναι ό,τι πιο ιερό και ό,τι πιο σημαντικό έχω.

Δίνω ένα σήμα, λοιπόν, στον κόσμο και στους ανθρώπους που με εκτιμούν ότι, κόντρα σε αυτή τη λογική, την ευτέλεια, τον εξευτελισμό του «παρ΄τα όλα, κόσμε», δεν κρύβομαι γιατί ντρέπομαι. Δεν σωπαίνω γιατί φοβάμαι. Θέλω να έχω έναν έρωτα που να μη μου τον λερώνει κανένας. ¨

Ο,τι πιο ιερό έχω εγώ στη ζωή μου είναι η ειλικρίνεια, που ζω στις συναναστροφές μου τις συναισθηματικές. Δεν θέλω αυτές να τις εξευτελίζω και να τις λερώνω.

Δεν το κάνω από ντροπή, ούτε από φόβο Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ προσωπικό, που, αν το δημοσιοποιώ, χάνει οποιαδήποτε σημασία.

Είστε καλά, κόντρα σε όσα γράφονται;

Είναι από τις ελάχιστες φορές που μιλάω – και μιλάω γιατί θέλω να κάνω γνωστό ότι κρατάω μια στάση. Αυτό που θέλω να εκπέμψω, λοιπόν, είναι πόσο ιερή και πόσο σημαντική είναι η ζωή απέναντι σε αυτή την ψευτιά που ζούμε. Δεν θέλω να είναι η κουβέντα μας πάνω σε τι γράφεται.

Δεν καθορίζονται η ζωή μου, η σχέση μου και τα συναισθήματα μου, από το τι πιστεύεις εσύ για τη ζωή μου ή από το τι γράφεται για μένα και τη ζωή μου. Επειδή είμαι ευάλωτος και συναισθηματικός, μπορεί κάποιες φορές να με στεναχωρεί, αλλά το συναίσθημα μου δεν κλονίζεται – ούτε η ζωή μου ούτε η ιερότητα του τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι μου – από κανέναν.

Η Ιωάννα είναι ο άνθρωπος σου;

Το ποιος είναι ο άνθρωπος μου το ξέρει ο άνθρωπος μου. Το πως ζω, το τι αισθάνομαι το καταλαβαίνεις και τα λόγια μου μιλούν από μόνα τους. Έτυχε να είμαι έτσι ως άνθρωπος έτυχε να αγαπάω αυτόν τον άνθρωπο που αγαπάω, δεν είναι κομμάτι κάποιου επαγγελματικού πλάνου.

Θα ήθελες να γίνεις πατέρας;

Θα έρθει μόνο του όταν το πράγμα είναι μαγικό, γιατί εγώ πιστεύω στη μαγεία της ζωής. Πιστεύω με το σώμα μου και όχι με το μυαλό μου, γιατί το σώμα λέει πάντα την αλήθεια.

Όταν ακουμπάς κάποιον και συμβαίνει κάτι μαγικό, συμβαίνει! Οπότε, κάπως έτσι, λογικά θα γίνει κι αυτό με το χρόνο.

Πηγές: TLife.gr, Real


 

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.