Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Πανέμορφη αλλά άκρως επικίνδυνη. Αυτή είναι η πιο καταζητούμενη γυναίκα της Ευρώπης

0 269

Μπορεί να μοιάζει με την Barbie αλλά είναι επικίνδυνη.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί από την Ιντερπόλ για την Μαγκνταλένα Κράλκα από την Πολωνία, η οποία έχει τον χαρακτηρισμό της πιο επικίνδυνης γυναίκας στην Ευρώπη.

Η εντυπωσιακή καταζητούμενη έχει χαρακτηριστεί ως «πολύ επικίνδυνη» και μάλιστα δίνεται αμοιβή σε όποιον δώσει πληροφορίες που θα οδηγήσουν στην σύλληψή της.

Τι έχει κάνει αυτή η… κουκλάρα και οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψή της; Δείτε στην gallery και θα πάθετε σοκ:

Η Μαγκνταλένα Κράλκα από την Πολωνία είναι η πλέον επικίνδυνη γυναίκα στην Ευρώπη.

Η πανέμορφη Πολωνή καταζητούμενη έχει χαρακτηριστεί ως «πολύ επικίνδυνη» και φέρεται να ήταν μέλος μιας εγκληματικής οργάνωσης που συνδεόταν με τους διαβόητους χούλιγκανς του ποδοσφαίρου στην Κρακοβία.

Το 2017 ένας από τους αρχηγούς των χούλιγκανς, ονόματι Άντριαν Ζιελόνα, με τον οποίο είχε ερωτική σχέση, έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Η Κράλκα εκτιμάται ότι ανέλαβε δράση στην οργάνωση μετά τον θάνατο του Ζιελόνα. Αρχικά ανέλαβε τα οικονομικά και τις συμφωνίες για διακίνηση ναρκωτικών από την Ισπανία.

Ήταν το Νο2 της οργάνωσης και διακινούσε ναρκωτικά από την Ισπανία προς την γραφική τουριστική πόλη της Πολωνίας και τους εκεί χούλιγκανς, ενώ ευθύνεται επίσης για εκβιασμούς και βίαιες επιθέσεις σε αντιπάλους.

Η 30χρονη «βασίλισσα του νότου» κατάφερε να ξεφύγει από αστυνομική επιδρομή πέρσι και δημιούργησε τη δική της οργάνωση, η οποία σύμφωνα με τις αρχές είναι υπεύθυνη για τη διακίνηση τουλάχιστον 65 κιλών μαριχουάνας και κοκαΐνης.

Πηγή : newsbomb.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More