Παίρνει Ένα Μπολ Και Το Βάζει Πάνω Στην Τούρτα, Λίγο Πριν Αρχίσει Να Την Κόβει! Ο Λόγος Θα Σας Κάνει Να Το Κάνετε Κι Εσείς! (BINTEO)

0 921

Όταν κόβετε μια τούρτα, σίγουρα οι πιο πολλοί χρησιμοποιείτε απλά ένα μεγάλο μαχαίρι και να κόβετε τρίγωνα κομμάτια σε τυχαία σχήματα από το εξωτερικό της τούρτας, σωστά; Υπάρχουν όμως μερικά προβλήματα με αυτή την τεχνική – κυρίως ότι δεν κόβετε ίσα κομμάτια για όλους.

Για να είμαστε ειλικρινείς, είναι κάπως αγχωτικό να σου αναθέτουν το κόψιμο της τούρτας. Άλλοι καταλήγουν να παίρνουν τεράστια κομμάτια και άλλοι πολύ μικρά. Υπάρχει όμως ένα πολύ απλός τρόπος για να κόψετε μια στρογγυλή τούρτα και να δώσετε σε όλους ίδια κομμάτια.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να χαράξετε μια γραμμή στο κέντρο της τούρτας και να την ακολουθήσετε γύρω γύρω. Ο καλύτερος τρόπος είναι με την βοήθεια ενός μπολ από την κουζίνα σας.
Στην εκπομπή Rachel Ray Show παρουσίασαν πώς μπορείτε να κόψετε μια τούρτα εύκολα με ένα μπολ. Το κόλπο αυτό χρησιμοποιείται από επαγγελματίες καθημερινά και τώρα το μοιράζονται μαζί μας. Παίρνουν ένα μπολ και τοποθετούν στο κέντρο της τούρτας, αφήνοντας 12-15 εκατοστά από την άκρη. Φυσικά αυτό εξαρτάται από το μέγεθος της τούρτας σας.

Ακουμπάνε το μπολ στο κέντρο της τούρτας και στην συνέχεια χρησιμοποιούν την άκρη του σαν οδηγό. Με ένα μεγάλο μαχαίρι κόβουν γύρω γύρω από το μπολ, δημιουργώντας μια μικρότερη τούρτα μέσα στην μεγάλη. Για να μάθετε το τελευταίο βήμα, δείτε το παρακάτω βίντεο.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.