Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής τους

5

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Από την περασμένη Τρίτη όταν ΔΟΕ και ιαπωνική κυβέρνηση ανακοίνωσαν την απόφαση τους να μεταφέρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες για το 2021, ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού, υπήρξαν πολλές φήμες για την νέα ημερομηνία έναρξης τους. Κάποια σενάρια τους ήθελαν να γίνονται νωρίς την άνοιξη για να μειωθούν και τα κόστη. Ωστόσο επιβεβαιώθηκε αυτό που ήταν το πιο λογικό. Μάλιστα, πριν από λίγο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Ιαπωνίας (kyodonews.net) ανακοίνωσε ότι η πρεμιέρα θα γίνει στις 23 Ιουλίου 2021 (ενώ φέτος ήταν στις 24 Ιουλίου 2020). Συνεπώς, η αυλαία θα πέσει στις 8 Αυγούστου.

«Η επιλογή αυτή έγινε προκειμένου να αποφευχθούν σημαντικά προβλήματα με τις περισσότερες διοργανώσεις που βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους την περίοδο της άνοιξης. Επιπλέον στόχος είναι και να περιοριστούν οι όποιες διοικητικές προκλήσεις θα αντιμετωπίσουν οι διοργανωτές», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Επίσης δημιουργήθηκε μια ομάδα εργασίας. Η ομάδα αυτή, θα επεξεργαστεί το κατά πόσο είναι δυνατόν να διατηρηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό το ίδιο χρονοδιάγραμμα όσον αφορά τη διεξαγωγή των αγωνισμάτων, ανακοινώνοντας το νέο λεπτομερές πρόγραμμα μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Δείτε ακόμα

Δραματική η κατάσταση στην Ισπανία – Θετικός στον ιό και ο επικεφαλής της επιτροπής για την αντιμετώπισή του

Αγγλία, μια τραγική ιστορία – Πατέρας και κόρη υπέκυψαν στον ιό, μέσα σε 24 ώρες (pic)

Ευχάριστα νέα για τον πρίγκιπα Κάρολο – Βγήκε από την απομόνωση

Βέλγιο: Πώς οι γιατροί μετατρέπουν μάσκες κατάδυσης σε…. αναπνευστήρες

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More