Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού και της επανασύνδεσης με τον Κικίλια

0 17

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε μόλις λίγες ημέρες πριν παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της Βασίλη Κικίλια η Τζένη Μπαλατσινού.

Η όμορφη παρουσιάστρια, φανερά ευτυχισμένη για τις ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική της ζωή, μίλησε από καρδιάς για την τόσο όμορφη περίοδο που βιώνει.
Η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες του ειδυλλίου της με τον γνωστό πολιτικό, όπως το παρασκήνιο της γνωριμίας και της μετέπειτα σχέσης τους, ενώ αναφέρθηκε, για πρώτη φορά και στο διάστημα που έμειναν χωριστά προκειμένου να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους.

Η ίδια αναφέρθηκε και στους λόγους που τους βοήθησαν να είναι και πάλι κοντά αλλά και ποια χαρακτηριστικά του υποψήφιου βουλευτή ερωτεύτηκε.

Να θυμήσουμε ότι το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια και η σχέση τους πράγματι, όπως παραδέχτηκαν και οι δύο δημοσίως, πέρασε από σαράντα κύματα για να καταλήξει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More