Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Όλα όσα θα έχει, ο Next Top Model τελικός

8

Όπως ανακοινώσαμε εδώ και πάρα πολύ καιρό, η τελική τριάδα που θα έχει ο GNTM τελικός του Next Top Model, που θα παρακολουθήσουμε την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, θα συμπεριλαμβάνει τις:

Κάτια – Άννα-Μαρία – Κέισι (GNTM τελικός)

Τα κορίτσια, θα τα δούμε να.. «σφάζονται» κυριολεκτικά για την νίκη και το έπαθλο του τελικού.

Οι δοκιμασίες, θα είναι τρεις. Δύο απ αυτές, έχουν ήδη υλοποιηθεί και γυριστεί σε επεισόδιο.

Η τελευταία δοκιμασία, θα πάρει μέρος σε ζωντανή μετάδοση. Από τις δύο δοκιμασίες, έχουμε ήδη το μεγάλο spoiler, το οποίο λέει πως η κατάταξη διαμορφώνεται ώς εξής πριν την τρίτη δοκιμασία:

  • Κέισι, θέση – 72 βαθμοί
  • Άννα-Μαρία, θέση – 73 βαθμοί
  • Κάτια, θέση 74 βαθμοί

Ο GNTM τελικός, θα έχει τρεις δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία, αφορά κοσμήματα και η δεύτερη, αφορά θεματολογία διοργάνωσης εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα.. πάρτι!
Τα κορίτσια λοιπόν, στην δεύτερη δοκιμασία, θα πάνε να γνωρίσουν την.. βραδινή σκηνή της Αθήνας, την ώρα που ο φακός θα τους ακολουθεί!

Η τρίτη δοκιμασία, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά, αφορά μία σούπερ φωτογράφηση στο κέντρο της πόλης, με τις κοπέλες να ποζάρουν.. δίπλα στα άλλα τους μισά! 

Συντονιστείτε λοιπόν στο Star, την Πέμπτη 19 Δεκεμεβρίου για να δείτε τον τελικό. Μέχρι τότε, θα σας έχουμε και την νικήτρια, με mega spoiler!

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More