Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι δύο θρυλικές σειρές που επιστρέφουν με την πρεμιέρα του νέου Mega

32

Για τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου φέρεται να έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του νέου Mega, με τις προετοιμασίες για τη μεγάλη επιστροφή να είναι πυρετώδεις και τις νομικές εκκρεμότητες να λαμβάνουν τέλος.

Το πρόγραμμα του νέου καναλιού του Βαγγέλη Μαρινάκη θα είναι ενημερωτικό και ψυχαγωγικό με τους Σταμάτη Μαλέλη και Πέτρο Μπούτο επικεφαλής.

Οι δύο θρυλικές σειρές που επιστρέφουν με την πρεμιέρα του νέου Mega

Με την πρεμιέρα του  Mega  επιστρέφουν και θρυλικές σειρές που αγαπήθηκαν πολύ όλα αυτά τα χρόνια με τις δύο πρώτες να έχουν ήδη κλειδώσει και άλλες να ετοιμάζονται κι αυτές να επιστρέψουν με νέο κύκλο επαναλήψεων.

Πρώτα θα δούμε να βρίσκουν θέση στο πρόγραμμα του σταθμού το 50 – 50 και το Στο Παρά Πέντε, ενώ σύντομα ενδέχεται να παίξουν ξανά και οι Απαράδεκτοι, που ήταν η σειρά με την οποία έπεσε το μαύρο στο κανάλι.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι μεγάλες αλλαγές και το νέο πρόγραμμα θα έρθουν με την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν 2020 – 2021, δηλαδή από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More