Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Οι αστρολογικές προβλέψεις 13 – 16 Μαΐου 2019: Η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο

0 73

Οι προβλέψεις αστρολογίας από 13 – 16 Μαΐου 2019. Μάθε πως η Αφροδίτη στον Ταύρο και ο Άρης στον Καρκίνο θα επηρεάσουν το ζώδιο σου.

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Άρη δίνει θετική ενέργεια στις σχέσεις

Ένα εξάγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Άρη, είναι ικανό και να σε ξεσηκώσει, και να ενεργοποιήσει την ερωτική σου διάθεση, ακόμα και όταν αυτοί οι δύο πλανήτες δεν βρίσκονται σε θέση που να τους είναι πολύ βολική.

Την Τρίτη 14 Μαΐου, οι δύο αυτοί πλανήτες σχηματίζουν μια όψη εξαγώνου, πυροδοτώντας την φλόγα του έρωτα, αναζωπυρώνοντας το παιχνίδι των δύο εραστών.

Ο έρωτας έχει και πάλι την τιμητική του, μια και ο ερωτικός χορός είναι πρώτος στις διαθέσεις των ημερών αυτών, και θα σε βάλει να αναζητήσεις την σύνδεσή σου με όποιον κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά.

Από την όψη των δύο πλανητών επηρεάζονται κυρίως οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών που θα έχουν την ευκαιρία είτε να ανανεώσουν την ήδη υπάρχουσα σχέση τους είτε να έχουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες τις ημέρες αυτές.

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με Πλούτωνα εντείνει το πάθος

Το “παιχνίδι” ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το τρίγωνο του Ηλίου με τον Πλούτωνα, που κάνει πιο έντονη τη συναισθηματική δίνη των ημερών, και εξυπηρετεί τη δυνατότητα σου να κάνεις μια αλλαγή, μικρή η μεγαλύτερη, που μπορεί να έχεις επιθυμήσει.

Αυτό που μετρά τις μέρες αυτές είναι το πάθος που έχεις μέσα σου, η διάθεση σου να αλλάξεις, η δύναμη της ψυχής σου που σε σπρώχνει να διεκδικήσεις αυτό που θέλεις, χωρίς να γνωρίζεις φραγμούς η εμπόδια. Αυτό είναι που θα κάνει και τη διαφορά στη ζωή σου και θα σε οδηγήσει να κατακτήσεις κάθε στόχο που επιθυμείς.

Και φυσικά, Ήλιος – Πλούτωνας, είναι αυτό που θα τολμήσεις να πεις στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να διεκδικήσεις αυτό που θέλει και η καρδιά σου.

Η όψη θα επηρεάσει τους Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, που τώρα μπορεί να επιτύχουν κάτι σημαντικό, κάτι το οποίο είχαν θελήσει πολύ το προηγούμενο διάστημα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο αποκαθιστά τις ισορροπίες

Την Τετάρτη, η Αφροδίτη επιστρέφει στο σπίτι της στο ζώδιο του Ταύρου, όπου και θα παραμείνει ως τις 9.6.2019.

Έρχεται να αποκαταστήσει τις ισορροπίες αυτής της περιόδου, κυρίως στα θέματα των σχέσεων μας, μια και με την Αφροδίτη στον Κριό, λίγο ως πολύ περάσαμε μια ταλαιπωρία.

Στο ζώδιο του Ταύρου, η Αφροδίτη αναδεικνύει το μεγαλείο της, ενισχύοντας τις ποιότητες της αγάπης, της ομαλής σύνδεσής με τους γύρω μας, μια και έχει μεγαλοψυχία και ξέρει να προσφέρει και να αγαπά.

Οι σχέσεις εξομαλύνονται, γλυκαίνουν, ανταλλάσουν όμορφα συναισθήματα και υπάρχει διάχυτη η διάθεση για προσφορά και σύμπνοια!

Η διάθεση για καλοπέραση είναι έντονη, μια και η Αφροδίτη στον Ταύρο αγαπά αυτές τις μικρές πολυτέλειες που κάνουν την ζωή όμορφη, ένα καλό δείπνο, ένα ποτήρι κρασί που απολαμβάνεις με το ταίρι σου, την αισθησιακή πλευρά του έρωτα.

Ο Άρης στον Καρκίνο αναζητά την ασφάλεια

Επίσης, την Τετάρτη, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 2.7.2019. Ο Άρης στον Καρκίνο βρίσκεται στο ζώδιο της πτώσης του, και ως εκ τούτου, εκδηλώνει έναν περιορισμό στον τρόπο με τον οποίο θα δράσουμε.

Θα υπάρξει ένα κλίμα εσωστρέφειας και η ανάγκη για δράση και πρωτοβουλίες θα περιοριστεί σε έναν πιο κλειστό κύκλο. Θα αναζητήσουμε την οικειότητα εκείνη που θα μας δώσει την ασφάλεια που χρειαζόμαστε να κυνηγήσουμε τους στόχους και τα οράματα μας.

Είναι πολύ πιθανό να αναπτυχθούν διάφορες μορφές φοβίας και εξαρτήσεων που θα μας κάνουν να λειτουργήσουμε αναβλητικά ή με παθητικότητα, εξαντλώντας τον εαυτό μας σε γκρίνια και παθητικότητα.

Υπάρχει ακόμα η περίπτωση δημιουργίας μιας υποκειμενικής πραγματικότητας, η οποία θα μας βγάλει από τον πραγματικό κόσμο και θα μας κλείσει στον μικρόκοσμο μας.

Η κάθε μορφή τέχνης είναι ένα ικανό στήριγμα, που θα μας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε εναλλακτικούς τρόπους διοχέτευσης της ενέργειας μας, όπως να οραματιστούμε τους στόχους ή τα όνειρα μας, να τα βιώσουμε σε ένα άλλο νοητικό επίπεδο, που θα μας βοηθήσει να τα οραματιστούμε και να τα υλοποιήσουμε στη συνέχεια.

Είναι μια εποχή που χαρακτηρίζεται από εσωστρέφεια, που θα μας στρέψει περισσότερο στο γνωστό και το οικείο, στις δικλίδες ασφαλείας που μας προσφέρει η οικογένεια και οι δικοί μας άνθρωποι.

Ποια ζώδια ευνοούνται αυτές τις ημέρες;

Από την όψη της Αφροδίτης στον Ταύρο ευνοούνται οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι, που θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν και να ξαναχτίσουν πιο υγιείς σχέσεις στην προσωπική ή την επαγγελματική τους ζωή.

Ενώ από την όψη του Άρη στον Καρκίνο, ευνοούνται οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες που θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τις συναισθηματικές τους σχέσεις.

Δείτε και το παρακάτω βίντεο, για να μάθετε πως οι τωρινές όψεις της αστρολογίας θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας.

Πηγή: myastro.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More