Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο τηλεθεατής της έσωσε τη ζωή όταν εντόπισε μια μεγάλη κύστη στο λαιμό της

1,013

Τηλεθεατής έσωσε τη ζωή Αυστραλιανής παρουσιάστριας όταν την είδε στην τηλεόραση την ώρα που μιλούσε και εντόπισε στο λαιμό της μια μεγάλη κύστη. Αμέσως έστειλε μειλ στον τηλεοπτικό σταθμό που τους εξηγούσε τι είχε δει.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να πάρουν τα πράγματα το δρόμο της. Η δημοσιογράφος Αντουανέτ Λατούφ μόλις διάβασε το μείλ και ψηλάφησε το λαιμό της διαπίστωσε πράγματι κάτι που εξείχε.

Αμέσως πήγε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έχει μια μεγάλη κύστη – καλοήθη- στο λαιμό η οποία έπρεπε να βγει την ίδια κιόλας στιγμή γιατί θα μπορούσε να δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην αναπνοή της.

Μόλις ανάρρωσε η Λατούφ θέλησε να γνωρίσει τον άνθρωπο που την έσωσε. Ήταν ένας τηλεθεατής από τη Βικτώρια με το όνομα Ουέντι Μακόι. Ο ίδιος είπε πως δεν είναι γιατρός για να γνωρίζει από αυτά, αλλά το ίδιο ακριβώς πράγμα είχε πριν λίγο καιρό και ο καλύτερος του φίλος. Το είδε στον λαιμό της Λατούφ και έκρινε πως πρέπει να την ενημερώσει.

πηγη: topontiki.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More