Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο πρωτοφανής λόγος που αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα λόγω Κανάκη

7

Ο Κανάκης βάζει φρένο στο «Ράδιο Αρβύλα» – Ο λόγος που αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα.

Τι συμβαίνει με τη σατιρική εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα στον ΣΚΑΪ.

Η εκπομπή είχε αρχικά προγραμματιστεί να βγει στον αέρα τον Νοέμβριο. Ωστόσο ο ερχομός του δεύτερου παιδιού του Αντώνη Κανάκη και οι οικογενειακές υποχρεώσεις του παρουσιαστή έκαναν ανάγκασαν τον ΣΚΑΪ αλλά και την παραγωγή να τη μεταθέσουν για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Αλλά και πάλι φαίνεται ότι υπάρχουν προβλήματα. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Real» είναι αμφίβολο πότε θα επιστρέψει η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο πρόγραμμα που θα δίνει lead in στη σατιρική εκπομπή.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα σε επικοινωνία στελεχών του καναλιού με τον παρουσιαστή, ετέθη το ερώτημα αν έχει βρεθεί πρόγραμμα που θα δίνει το lead in στη σατιρική εκπομπή. Σαφής απάντηση δεν δόθηκε, οπότε οι συζητήσεις πάγωσαν μέχρι να βρεθεί λύση.

Αν βέβαια το Ράδιο Αρβύλα δε βγει στον αέρα μέχρι τον Φεβρουάριο τότε είναι αμφίβολο αν θα το δούμε τη φετινή σεζόν. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συμφωνία που έχει υπογράψει η εταιρεία παραγωγής του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ προβλέπει την πληρωμή της ανά επεισόδιο.

Οπότε τυχόν οριστική αναβολή της εκπομπής δεν επιβαρύνει οικονομικά το κανάλι του Φαλήρου.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More