Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Παντελίδης στο νέο κλιπ του Sin Boy και η οργισμένη αντίδραση της μητέρας του (Vid)

0 729

Είχε τελικά άδεια ο Sin Boy για να χρησιμοποιεί το τραγούδι του Παντελίδη;

Ο Sin Boy ή Lil Jesus άλλαξε το όνομά του μετά τα τελευταία γεγονότα που αφορούσαν την κόντρα του με τη δισκογραφική του.

Στη συνέχεια προχώρησε σε καταγγελίες μέσω insta stories και αποφάσισε να κατεβάσει όλα του τα τραγούδια από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Youtube, ανάμεσά τους και επιτυχίες με πολλά εκατομμύρια views.

Λίγες ημέρες αργότερα έγραψε το κομμάτι Desole το οποίο και οπτικοποίησε σε ένα βίντεο κλιπ, το πρώτο που ανέβηκε ξανά στο κανάλι του.

Το κομμάτι ξεκινάει με την εικόνα του Παντελή Παντελίδη και ακούγεται μία στροφή από το τραγούδι του πρόωρα χαμένου δημιουργού, το «Τα Σχοινιά Σου, με τον Sin Boy να περπατάει και να ακούει το συγκεκριμένο τραγούδι από ένα μεγάλο κασετόφωνο.

Πώς μπόρεσε όμως ο ράπερ να πάρει το τραγούδι και να το χρησιμοποιήσει σε δικό του βίντεο κλιπ;

Η φήμη που είχε κυκλοφορήσει ότι η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη επιβεβαιώθηκε χτες από ρεπορτάζ του «Πρώτου Θέματος» το οποίο ανέφερε πως ο αδερφός του Παντελή Παντελίδη παραδέχτηκε ότι έδωσε σχετική άδεια στον Sin Boy.

Όλα όμως ανατρέπονται με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη να ερωτάται από το e-reportaz.gr και όχι μόνο να διαψεύδει τον γιο της αλλά και τα Μέσα που διακινούν αυτήν την είδηση.

«Ούτε Δόθηκε Άδεια – Ούτε Ζητήθηκε Ποτέ Άδεια από κανέναν. Καλό θα ήταν να μην διαδίδονται αυτά τα πράγματα», δήλωσε κατηγορηματικά η Αθηνά Παντελίδη και το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε αν θα κινηθεί εναντίον του Sin Boy και όσους διαδίδουν αντίστοιχα δημοσιεύματα.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More