Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μας «χάρισε» μια σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη από την ταινία «Χτυποκάρδια στο θρανίο»

10

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη μπορεί να έφυγε από τη ζωή πριν από τη ζωή πριν από 23 χρόνια, όμως παραμένει ζωντανή και μεγαλώνει γενιές και γενιές μέσα από τις ταινίες της. Ο μονάκριβος γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, φροντίζει να μας θυμίζει διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή της μέσα από το Instagram. Αυτή τη φορά, ο ίδιος δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκάρδια στο θρανίο», στην οποία βλέπουμε την Αλίκη Βουγιουκλάκη, τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και τον Αλέκο Σακελλάριο.

«Σπάνια φωτογραφία στα διαλείμματα των γυρισμάτων της θρυλικής ταινίας «Χτυποκαρδια στο θρανίο» το 1963 στην Κωνσταντινούπολη. Η Αλίκη μου με τον σκηνοθέτη Αλέκο Σακελλάριο (αριστερά), τον Δημήτρη ως συμπρωταγωνιστή στην ελληνική βερσιόν της ταινίας και τον Τούρκο Σταρ της εποχής Όρχαν Γκιουνσιραι στην αντίστοιχη τούρκικη βερσιόν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ μας χάρισε ακόμα ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο της εθνικής σταρ!

Πηγή : tlife.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More