Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο εραστής της βίαζε μπροστά στα μάτια της την 3χρονη κορούλα της, τη χτυπούσε μέχρι θανάτου και εκείνη κοίταζε απαθέστατη

147

Η ζωή που δεν έζησε… Μία ζωή που η μητέρα της και ο φίλος της δεν της επέτρεψαν να ζήσει. Μία ιστορία που θα ανακάτευε και τον πιο δυνατό άνθρωπο.

Η Τζανίγια Αρμάνι Μπρούκς, ήταν ένα τρίχρονο κοριτσάκι που δυστυχώς είχε μια μητέρα που δεν άξιζε να είναι μητέρα της.

Η Τζανίγια πέθανε βιασμένη και χτυπημένη ανελέητα από τα χτυπήματα του εραστή της μητέρας της όταν εκείνη, η 19χρονη Κρύσταλ καθόταν απαθέστατη και παρακολουθούσε.

Το φρικτό περιστατικό συνέβη στην Ατλάντα της Τζόρτζια.

Ο 20χρονος Γκρέκορι Πάρκερ και η 19χρονη Κρύσταλ Μπρούκς έχουν συλληφθεί και κατηγορούνται με βαρύτατες κατηγορίες που ξεκινούν από παραμέληση ανηλίκου, μέχρι βιασμό και δολοφονία ανηλίκου από πρόθεση, καθώς και συνέργεια.

Την αστυνομία ειδοποίησαν οι γείτονες που άκουγαν τα κλάματα και τις κραυγές του τρίχρονου κοριστσιού. Το παιδάκι μέσα στα αίματα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε διασωληνομένο επί μια εβδομάδα.

Δυστυχώς δεν τα κατάφερε όμως. Πέθανε από τα χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και από εσωτερική αιμορραγία.

Πηγές: topontiki.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More