Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο απόλυτος οδηγός για να κάνεις σeξ στο μπάνιο

0 23

Στην προσπάθεια σου να κάνεις καλύτερο
σεξ,
πιθανότατα δοκιμάζεις να αλλάξεις στάσεις, σκηνικά και τοποθεσίες. Το μέρος όμως που πιθανότατα δε βρίσκεται στη λίστα με τις προτιμήσεις σου (όπως και των περισσότερων) είναι το μπάνιο. Μπορεί το σεξ στο ντους να είναι το πλέον συνηθισμένο, αλλά τι θα έλεγες να πειραματιστείς σε σημεία όπως ο νιπτήρας, το πάνω μέρος της τουαλέτας ή τον πάγκο ενός ιδιωτικού μπάνιου;

Με λίγη δημιουργικότητα (και διακριτικότητα), το οποιοδήποτε μπάνιο μπορεί να γίνει το κατάλληλο σκηνικό για το επόμενο τέλειο σεξ που θα κάνεις. Ειδικοί και καθημερινές γυναίκες έδωσαν τα δικά τους tips, συμβουλές και μοιράστηκαν τις στάσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για πραγματικά καλό σεξ στο μπάνιο, είτε δημόσιο, είτε ιδιωτικό.

  1. Σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Ανάλογα με το μέρος στο οποίο βρίσκεστε, οι πιθανότητες του μπάνιου να είναι βρώμικο αυξομειώνονται, αλλά σε περίπτωση που η υπομονή δεν είναι με το μέρος σας, το σεξ σε δημόσιες τουαλέτες μπορεί να είναι πραγματικά καλό.

Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε δημόσιο χώρο σημαίνει ότι θα πρέπει να φέρεστε και με την ανάλογη διακριτικότητα, ειδικά αν το μέρος δεν είναι μια εναλλακτική αποθήκη για edm πάρτι και δε θέλετε το προσωπικό να σας πετάξει έξω.

«Προτιμήστε μέρη με κοινόχρηστες τουαλέτες που δεν τραβούν την προσοχή όταν θα μπείτε μέσα», λέει η σεξολόγος Lorraine White. «Ένας χώρος με χωρητικότητα για ένα άτομο και δικό του νιπτήρα είναι ιδανικός».

Αν είστε αποφασισμένοι να κάνετε σεξ στην τουαλέτα του μπάνιου, η White προτείνει να προχωρήσετε με όση περισσότερη προσοχή γίνεται, παίρνοντας υπόψη σας τα νομικά ρίσκα. «Αν σας πιάσουν, κινδυνεύετε με διάφορες επιπτώσεις, από πρόστιμα μέχρι φυλακή. Όσο δελεαστικός κι αν μπορεί να σας φαίνεται ο κίνδυνος, δε νομίζω ότι αξίζει αυτό που μπορεί να ακολουθήσει. Είτε πρόκειται για την τουαλέτα του αεροπλάνου, του εστιατορίου, του μπαρ ή του συναυλιακού χώρου, βεβαιωθείτε ότι είστε γρήγοροι (αποφύγετε τα προκαταρκτικά) και ήσυχοι».

Τι λένε οι γυναίκες;

«Πήγαινα συχνά με τον πρώην μου σε ένα κλαμπ που είχε κοινές τουαλέτες για άντρες και γυναίκες. Υπήρχε ένας σεκιουριτάς που στεκόταν έξω από την πόρτα, η οποία ήταν ανοιχτή δίπλα σε μια σειρά από νιπτήρες και κάθε καμπίνα βρισκόταν πίσω από μια πόρτα που ήταν κάτω στον όροφο, οπότε δεν ανησυχούσαμε ότι ήταν προφανές πως υπήρχαν δύο άτομα σε μια καμπίνα. Έμπαινα στην καμπίνα πρώτη και εκείνος παρακολουθούσε το που ήμουν. Στη συνέχεια, μετά από μερικά λεπτά, έμπαινε και εκείνος μέσα και κάναμε σεξ σε doggy style όρθιοι, με εμένα να κρατιέμαι από το πάνω μέρος της δεξαμενής», λέει η 25χρονη Ιωάννα.

  1. Οι στάσεις για σεξ σε δημόσιες τουαλέτες

Υπάρχουν προφανή μειονεκτήματα σε ό,τι αφορά το σεξ σε δημόσιους χώρους, όπως είναι τα ελαχιστα τετραγωνικά, η διαρκής προσπάθεια για διακριτικότητα και η έλλειψη καθαριότητας.

Σε περίπτωση όμως που αποφασίσετε να προχωρήσετε πριν φτάσετε σπίτι, αυτές είναι μερικές επιλογές:

Επιλογή νο.1

«Αν βρίσκεστε σε καμπίνα τουαλέτας, κατεβάστε το καπάκι της λεκάνης έτσι ώστε εκείνη να βάλει το ένα πόδι της ενώ έχει τοποθετήσει τα χέρια της στον τοίχο», λέει η White. «Κράτησε την από τη μέση ενώ μπαίνεις μέσα της από πίσω. Έτσι, όχι μόνο θα κάνεις τη δουλειά σου σε ιδανικές αποστάσεις, αλλά η γωνία που δημιουργείται προσφέρει αρκετή απόλαυση και για τους δυο σας, αφού το σηκωμένη της πόδι σου επιτρέπει να μπεις ακόμη πιο βαθιά και να ερεθίσεις ακόμα περισσότερο το σημείο G της».

Επιλογή νο.2

«Αν βρίσκεστε σε μπάνιο με χωρητικότητα ενός ατόμου με νιπτήρα (ο οποίος πρέπει να μπορεί να σηκώσει το βάρος της), εκείνη μπορεί να ανέβει έτσι ώστε τα πόδια της να βρίσκονται στο ύψος της μέσης σου», λέει η White. «Στη συνέχεια εκείνη μπορεί να σταθεί με τρόπο που θα μπορεί να χαμηλώσει και να έρθει προς τα εσένα, να τυλίξει τα πόδια της γύρω σου για πρόσθετη σταθερότητα και βαθύτερη διείσδυση».

Επιλογή νο.3

Αν αυτό που ψάχνετε είναι μια στάση που θα σας χαρίσει πραγματικά καλό στοματικό, η σεξολόγος Dr. Megan Stubbs προτείνει να δοκιμάσετε το συγκεκριμένο σε ένα ιδιωτικό μπάνιο με πάγκο και νιπτήρα: εκείνη κάθεται πάνω στον πάγκο στραμμένη προς τα εσένα, βάζεις μια πετσέτα στο πάτωμα, γονατίζεις και απολαμβάνεις.

Τι λένε οι γυναίκες;

«Η αγαπημένη μου στάση για σεξ σε δημόσιο μπάνιο είναι πάντα το όρθιο doggy», λέει η 24χρονη Κωνσταντίνα. «Μπορείς να το κάνεις εύκολα, ανεξάρτητα από το μέρος και τη διαμόρφωση του χώρου. Αν βρισκόμαστε σε τουαλέτα που δε θέλουμε να φανούν τα πόδια μας γιατί θα προδοθούμε, απλά κλείνω το καπάκι και γονατίζω από πάνω του».

  1. Σεξ στο μπάνιο σου

Σίγουρα, σε αυτήν την περίπτωση λείπει η αδρεναλίνη και η ένταση που δημιουργείται όταν υπάρχει ο κίνδυνος να σας “πιάσει” κάποιος επί τω έργω. Από την άλλη όμως, έχεις τον χρόνο με το μέρος σου, μπορείς να πειραματιστείς με νέες στάσεις και μπορείς να κάνεις προκαταρκτικά με την άνεση σου. Επίσης σημαντικός παράγοντας, η καθαριότητα και η οικειότητα που σου προσφέρει ο χώρος σου.

Επιλογή νο.1

Εκείνη κάθεται στον πάγκο ή στον νιπτήρα και εσύ στέκεσαι ανάμεσα στα πόδια της. Στη συνέχεια σηκώνει τα πόδια της έτσι ώστε οι αστράγαλοι της να βρίσκονται στους ώμους σου, και εσύ μπαίνεις μέσα της ενώ εκείνη κινείται και χρησιμοποιεί τα πόδια της για να δώσει τον ρυθμό της διείσδυσης.

Επιλογή νο.2

Αν έχετε κοντά σας έναν καθρέφτη, μπορείτε να απολαύσετε το σεξ κοιτάζοντας παράλληλα τους εαυτούς από γωνίες που υπό άλλες συνθήκες δε θα μπορούσατε να δείτε. Το πιο πιθανό είναι ότι το μπάνιο σου θα έχει τουλάχιστον έναν καθρέφτη με βάση τον οποίο θα μπορείτε να τοποθετηθείτε. Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη του καθρέφτη και ζήτησε της να σκύψει, χρησιμοποιώντας τον νιπτήρα ή τον πάγκο για να κρατηθεί όρθια με τα χέρια της, ενώ εσύ μπαίνεις από πίσω και απολαμβάνετε από κοινού τη θέα.

Επιλογή νο.3

Χρησιμοποίησε το κάθισμα της λεκάνης για να κάτσεις στο πάνω μέρος του και εκείνη πάνω σου. «Κλείνετε το καπάκι, ο ένας κάθεται πάνω στην τουαλέτα και ο άλλος κάθεται πάνω του με την πλάτη γυρισμένη στον πρώτο», λέει η Δρ. O’Reilly.

Τι λένε οι γυναίκες;

«Το μπάνιο μας έχει ένα μεγάλο μπουντουάρ με έναν εξίσου μεγάλο καθρέφτη. Στον άντρα μου αρέσει να ανεβαίνω πάνω στα τέσσερα και να κρεμάω το πίσω μέρος μου ελαφρώς έτσι ώστε να μπορεί να μπαίνει μέσα μου από πίσω σε στάση doggy. Θα ήταν μάλλον δύσκολο αν δεν υπήρχε αυτό το έπιπλο και ο συγκεκριμένος χώρος αλλά προτείνω να το δοκιμάσετε αν έχετε έναν πάγκο νιπτήρα που είναι αρκετά μεγάλος ώστε να τον χρησιμοποιήσετε», λέει η 30χρονη Ελένη.

«Το ντους μας είναι ακριβώς δίπλα στη λεκάνη», λέει η 27χρονη Άννα. «Μπορείς να αφαιρέσεις το τηλέφωνο του ντους από τον τοίχο. Μια φορά καθόμουν στο πάνω μέρος της τουαλέτας και το αγόρι μου καθόταν πάνω στο κλειστό καπάκι της τουαλέτας ενώ μου έκανε στοματικό. Πάνω σε μια αυθόρμητη στιγμή, πήρε το τηλέφωνο του ντους, το άνοιξε και άρχισε να μου κάνει ελαφρύ μασάζ στην κλειτορίδα με αυτό. Τα κάναμε χάλια, χρησιμοποιήσαμε κάθε πετσέτα που είχαμε για να τα καθαρίσουμε, αλλά σίγουρα άξιζε».

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More