«Ο άντρας μου βλέπει ακατάλληλες ταινίες Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η συμπεριφορά;» Ποια είναι η γνώμη σας …;

0 973

Εσείς ρωτάτε και ο ειδικός σας απαντά! «Είμαι θυμωμένη με το σύζυγό μου! Έχω καταλάβει ότι τελευταία παρακολουθεί πopvό ταινίες στον υπολογιστή του. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να του μιλήσω. Διστάζω και ντρέπομαι να το συζητήσουμε. Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η συμπεριφορά;» Θάλεια Αγαπητή Θάλεια, καταλαβαίνω τον προβληματισμό και την ανησυχία σου για το ζήτημα αυτό. Δεν είναι…

Εσείς ρωτάτε και ο ειδικός σας απαντά!

«Είμαι θυμωμένη με το σύζυγό μου! Έχω καταλάβει ότι τελευταία παρακολουθεί πopvό ταινίες στον υπολογιστή του. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα να του μιλήσω. Διστάζω και ντρέπομαι να το συζητήσουμε.

Τι μπορεί να σημαίνει αυτή η συμπεριφορά;» Θάλεια

Αγαπητή Θάλεια, καταλαβαίνω τον προβληματισμό και την ανησυχία σου για το ζήτημα αυτό. Δεν είναι λίγοι οι άντρες που τους αρέσει να παρακολουθούν πopvό, χωρίς αυτό να υποδηλώνει κάποιο πρόβλημα.

Ιδιαίτερα αν αυτό γίνεται μέσα στο πλαίσιο του εpwτικού παιχνιδιού του ζευγαριού, τότε μπορεί και να λειτουργήσει θετικά στη σ@ξοuαλική ζωή, σπάζοντας κάποιες φορές τη ρουτίνα.

Από την άλλη μεριά όμως, αυτό καταλήγει να είναι πρόβλημα όταν δεν το επιθυμούν και οι δύο σύζυγοι και είναι απαραίτητο σε κάθε σ@ξοuαλική επαφή, καταλήγοντας ο μόνος τρόπος εpwτικής διέγερσης. Μπορείς να του μιλήσεις γι’αυτά που σε προβληματίζουν, χωρίς όμως να τον κατηγορήσεις. Επίσης, από αυτή τη συμπεριφορά του συζύγου σου έχεις να αναρωτηθείς για ποιο λόγο ενδεχομένως το κάνει.

Μήπως του λείπει κάτι ως προς τη σ@ξοuαλική σας ζωή; Μήπως ως ζευγάρι έχετε μειωμένη συχνότητα εpwτικών επαφών; Έχεις σκεφτεί αν κάποια πράγματα έχουν καταλήξει ρουτίνα και χρειάζεστε ανανέωση;

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.