Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ο ανιψιός της Μέγκαν Μαρκλ έδωσε το όνομά της σε ένα νέο είδος… κάνναβης!

94

Μπορεί να είμαστε μόλις λίγες εβδομάδες μακριά από τον γάμο της χρονιάς μεταξύ της ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, αλλά νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για τα μέλη της ευρύτερης οικογένειας της μέλλουσας πριγκίπισσας.Μέγκαν Μαρκλ

Τα βρετανικά ΜΜΕ έχουν ψάξει ό,τι αφορά στη ζωή της διάσημης ηθοποιού. Το τελευταίο δημοσίευμα της Dailymail, αφορά τον ανιψιό της Μέγκαν Μαρκλ, ο οποίος καλλιεργεί κάνναβη στις ΗΠΑ. Ο Tyler Dooley, παράγει μαριχουάνα αξίας εκατομμυρίων δολλαρίων. Ο 25χρονος είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη καλλιέργεια, που πλέον είναι νόμιμη στις ΗΠΑ.

«Είμαστε παθιασμένοι με τη μαριχουάνα και όλα τα καλά πράγματα που προσφέρει» δήλωσε ο Dooley.

Φυσικά, ο γάμος της θείας του δεν του είναι αδιάφορος και μάλιστα σκοπεύει να αναπτύξει έναν νέο υβριδικό είδος κάνναβης με αφορμή τον γάμο. Το νέο αυτό είδος θα φέρει το όνομα της ηθοποιού, «Markle’s Sparkle», δηλαδή η λάμψη της Μαρκλ.

Αν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν αποφασίσουν να επισκεφθούν τη φάρμα, τότε θα τους προσφέρει με χαρά, όπως δηλώνει, ένα δείγμα για να δοκιμάσουν.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More