Ο Αλαφούζος άφησε απλήρωτους τους παίκτες του Power of Love!

267

Power of Love – Τι κοινό έχουν ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Αντονί Μουνιέ με τον… Δώρο Παναγίδη και την Αθηνά Χρυσαντίδου; Όλους τους άφησε απλήρωτους ο Γιάννης Αλαφούζος!

Δεν είναι αστείο! Ασυνεπής στις υποχρεώσεις του αποδείχθηκε στον Παναθηναϊκό, την ίδια ασυνέπεια φαίνεται ότι δείχνει ο Γιάννης Αλαφούζος και σε ό,τι αφορά τις παραγωγές του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη σχετική… καταγγελία οι δύο από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του «Power of Love» δεν έχουν επιστρέψει στο παιχνίδι επειδή δεν έχουν πληρωθεί.

Ο Δώρος Παναγίδης θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και με ένα live στο instagram αποκάλυψε τι γίνεται με τις οφειλές προς τους δύο παίκτες.Power of Love

«Γιατί φύγαμε από το παιχνίδι; Είναι κάποια πράγματα που περιμένω από την παραγωγή, να βγάλω κάποια άπλυτα στην φόρα. Περιμένω να δω πόσος σεβασμός υπάρχει από αυτούς και μετά θα κρίνω ανάλογα. Περιμένω να δω. Θα πω τις αλήθειες και σε όποιον αρέσει», συνεχίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Μερικοί είπαν ότι φύγαμε για να κάνουμε νούμερα και σκηνές κτλ. Απλά να σας ενημερώσω πως δεν πάμε πίσω και η απόφαση είναι οριστική. Αν ήταν για νούμερα θα μέναμε εκεί και θα πέρναμε και το επαθλάκι. Δεν έχουμε να γυρίσουμε πουθενά», ενώ λίγο αργότερα ανέφερε ενοχλημένος για την παραγωγή πως: «Μας άφησαν απλήρωτους, περιμένουμε να δούμε αν θα μας πληρώσουν και θα κρίνω ανάλογα πως θα πράξω….».

​Δείτε όλοκληρο το βίντεο με τα όσα δήλωσε ο Δώρος Παναγίδης:

sdna.gr

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time
Comments
x Close

Follow Us