O Άκης Πετρετζίκης μας δείχνει πως να φτιάξουμε την καλύτερη λαγάνα

17

ΥΛΙΚΑ

  • 500 γρ. αλεύρι σκληρό
  • 350 ml νερό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 10 γρ. μαγιά ξερή
  • 1 πρέζα ζάχαρη κρυσταλλική
  • 10 γρ. αλάτι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο

Για το άλειμμα

  • 2 κ.σ. νερό σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • σουσάμι
loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.