Νομίζατε ότι τα είχατε δει όλα από τους «Δυο Ξένους»;;; ΕΡΧΕΤΑΙ η ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΗ! ΔΕΙΤΕ το ΒΙΝΤΕΟ από τα γυρίσματα που δεν προβλήθηκε ποτέ!

0 885

Νομίζατε πως έχετε δει τα πάντα από τους «Δυο Ξένους»; Ότι μετά από τόσα χρόνια επαναλήψεων δεν υπάρχει τίποτα νέο να κινήσει το ενδιαφέρον σας; Μόλις χάσατε.

Κι αυτό διότι μία μόλις αναζήτηση στο επίσημο κανάλι της Εβελίνας Παπούλια στο YouTube, απέδειξε πως «κρύβονται» πολλοί ακόμη θησαυροί να ανακαλύψουμε και να γυρίσουμε πολλά χρόνια πίσω, όταν το ειδύλλιο Κωνσταντίνου Μαρκορά – Μαρίνας Κουντουράτου μονοπωλούσε το τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Η Εβελίνα έχει αναρτήσει ένα συλλεκτικό βίντεο που οι φανατικοί της σειράς θα εκτιμήσουν δεόντως. Πρόκειται για ένα παρασκηνιακό «διαμάντι» που απεικονίζει την κατάσταση μεταξύ πραγματικότητας και σεναρίου που βιώνει κάθε ηθοποιός στα γυρίσματα.

Με άλλα λόγια παρακολουθώντας γινόμαστε θεατές στα… γυρίσματα των «Δυο Ξένων».

Ενώ βλέπουμε κανονικά τους ηθοποιούς να παίζουν τις σκηνές που όλοι αγαπήσαμε, ξαφνικά ακούμε τη φωνή του Αλέξανδρου Ρήγα να δίνει οδηγίες και να «χαλά» το τελικό πλάνο. Επιπλέον, βλέπουμε τον Νίκο Σεργιανόπουλο να αδυνατεί να γυρίσει μια σκηνή με την τηλεοπτική Μαρίνα καθώς… αποσυντονίζεται συνεχώς και το πιάνει από την αρχή!

Το καλύτερο όλων; Ένα πλάνο αρκεί για να δούμε την αλήθεια κατάματα: Το σπίτι της Μαρίνας Κουντουράτου δεν ήταν παρά ένα στούντιο…

Απολαύστε και… απομυθοποιήστε!

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.