Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νέο παραλήρημα Άδωνι, έκανε παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους: «Ντρέπομαι για εσάς» (vid)

Εκτός ορίων για ακόμα μία φορά βγήκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει παρατηρήσεις σε δημοσιογράφους σχετικά με τα όσα έλεγαν αυτοί για τα αιτήματα των μαθητών.

Να προκαλέσει για ακόμα μία φορά με την τηλεοπτική του εμφάνιση κατάφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μιλώντας στον ΑΝΤ1 επανέλαβε τις ακραίες θέσεις του, σχετικά με τις κινητοποιήσεις των μαθητών και τις καταλήψεις αυτών στα σχολεία.

Μάλιστα ο ίδιος έφτασε στο σημείο να κάνει παρατηρήσεις στους δημοσιογράφους που προσπαθούσαν να του πουν και την άλλη πλευρά.

«Έχετε ευθύνη όταν λέτε αυτά στην τηλεόραση. Σταματήστε να τα λέτε στην τηλεόραση. Έχετε ευθύνη» είπαν σε αυτόν οι δημοσιογράφοι Παναγιώτης Στάθης και Νίκος Ρογκάκος, επιχειρώντας με τον τρόπο αυτό να του πουν ότι τα παιδιά έχουν δίκιο, για το αίτημα που έχουν να είναι λιγότερα στις τάξεις κάτι που ζητούν και οι ειδικοί.

Ντρέπομαι για εσάς

Στο σημείο αυτό ο ίδιος άρχισε να τους κάνει νέα επίθεση.

«Δεν κινδυνεύει κανενός παιδιού η υγεία. Είναι ντροπιαστικό αυτό που λέτε. Ντρέπομαι για εσάς.

Γνωρίζετε οτι τα κρούσματα ιού στα σχολεία είναι στο 0,01%» είπε μεταξύ άλλων, ενώ νωρίτερα είχε σπεύσει να αμφισβητήσει τα αιτήματα των μαθητών.

«Πιστεύετε οτι τα παιδιά κάνουν καταλήψεις γιατί κάπου λείπουν αναπληρωτές καθηγητές;Πιστεύετε οτι έχουν καούρα να προσληφθούν καθαρίστριες;» είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι:

«Οι καταλήψεις δεν έχουν να κάνουν με τα αιτήματα του λεγομένου και ανυπάρκτου μαθητικού κινήματος.

Χαβαλές είναι οι καταλήψεις, δεν είναι αγώνας».

 

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.