Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Νέα ρεζιλίκια Μητσοτάκη στη Βουλή: «Είστε άχρηστοι!» Ποιος την πλήρωσε [video]

0 256

Πώς έγινε ξανά ρεζίλι στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

Έξαλλος ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την ομιλία του για τον προϋπολογισμό.

Ο λόγος; Για πολλοστή φορά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης διασύρθηκε, όπως τότε με τον Ρουσσώ και τον Μοντεσκιέ, όπως τόσες και τόσες φορές.

Αυτή τη φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε, στην προσπάθειά του να πλήξει τον πρωθυπουργό, λόγια του… Αϊνστάιν, τα οποία όμως, δεν ήταν λόγια του Αϊνστάιν.

Αφού ο Αλέξης Τσίπρας έκανε το γνωστό κοινοβουλευτικό πάρτι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε έξαλλος με τον στενό του συνεργάτη που του γράφει τις ομιλίες χρησιμοποιώντας ως εργαλείο την Google.

Η φράση περί παράνοιας, την οποία ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδωσε στον Αίνστάιν, διατυπώθηκε γραπτώς για πρώτη φορά το 1983 στο βιβλίο Sudden Death της Rita Mae Brown.

Συγκεκριμένα αναφερόταν στο εν λόγω βιβλίο: “Unfortunately, Susan didn’t remember what Jane Fulton once said, ‘Insanity is doing the same thing, over and over again, but expecting different results”.

 

Λέγεται ότι έγινε χαμός. Πως ο πρόεδρος της ΝΔ πέταξε τον συνεργάτη του έξω από το γραφείο του κυριολεκτικά με τις κλωτσιές.

«Δεν θα με ξεφτιλίζουν επειδή είστε άχρηστοι ή βαριέστε», φώναζε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ακούγονταν τσιρίδες και ουρλιαχτά. Κάποιος στην άκρη μουρμούριζε πως ο λογογράφος ήταν «βαλτός».

Δείτε το βίντεο:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More