Η καθημερινή σου ενημέρωση!

NCIS 9o κύκλος Επεισόδιο 1-2-3-4-5-6-7-8

4

NCIS Επεισόδιο 1, Επεισόδιο 2, Επεισόδιο 3, Επεισόδιο 4, Επεισόδιο 5, Επεισόδιο 6, Επεισόδιο 7, Επεισόδιο 8. Ένα αεροσκάφος που μεταφέρει έξι σωρούς Αμερικάνων στρατιωτών από το Αφγανιστάν προσκρούει στο έδαφος. Πάνω στην έρευνα η ομάδα ανακαλύπτει ότι η μία σωρός δεν βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και υποπτεύονται ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή.

NCIS Επεισόδιο 1 – NATURE OF THE BEAST

Ο Τόνι σε μια αποστολή παθαίνει αμνησία αφού δέχεται πυροβολισμούς και στα πράγματα του βρίσκεται το ματωμένο σήμα ενός άλλου πράκτορα του NCIS. Ο Γκίμπς και μια ψυχίατρος προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την μνήμη του.

NCIS Επεισόδιο 2 – RESTLESS 

Ένας στρατιώτης που επιστρέφει από το Αφγανιστάν σε ένα πάρτυ έκπληξη, καταρρέει μέσα στο σπίτι του και πεθαίνει. Η ομάδα αρχίζει να ερευνά.

NCIS Επεισόδιο 3 – THE PENELOPE PAPERS 

Ένας Έφεδρος Υπολοχαγός του Ναυτικού πυροβολείται στο κεφάλι σε ένα πάρκο. Το θύμα πάνω του είχε μια κάρτα του ΜακΓκί και η ομάδα ανακαλύπτει ότι με κάποιο τρόπο στην υπόθεση αναμιγνύεται η γιαγιά του.

NCIS Επεισόδιο 4 – ENEMY OF THE HILL 

Στην Ουάσινγκτον, ένα βαν πέφτει πάνω σε έναν πεζό ο οποίος αποκαλύπτεται ότι είναι ένας γνωστός εκτελεστής του οποίου ο τελευταίος στόχος είναι ένας Πλωτάρχης του Ναυτικού. Η ομάδα αναλαμβάνει να τον προστατέψει.

NCIS Επεισόδιο 5 – SAFE HARBOR 

Όταν μια ομάδα της ακτοφυλακής ανεβαίνει σε ένα φαινομενικά άδειο πλοίο με ξένη σημαία, ένας κελευστής δέχεται πυροβολισμούς και πεθαίνει. Η ομάδα του NCIS και το CGCIS αρχίζουν να ερευνούν μαζί.

NCIS Επεισόδιο 6 – THIRST 

Ένα φορτηγο χτυπάει κατα λάθος έναν Έφεδρο Κελευστή του Ναυτικού, αλλά η ομάδα ανακαλύπτει περίεργα στοιχεία που συνδέονται με το θάνατο του.

NCIS Επεισόδιο 7 – DEVIL’S TRIANGLE 

Η πρώην γυναίκα του Γκίμπς και του Φορνέλ ζητάει την βοήθεια τους όταν ο νυν σύζυγος της εξαφανίζεται.

NCIS Επεισόδιο 8 – ENGAGED (PART I) 

Ένα αεροσκάφος που μεταφέρει έξι σωρούς Αμερικάνων στρατιωτών από το Αφγανιστάν προσκρούει στο έδαφος. Πάνω στην έρευνα η ομάδα ανακαλύπτει ότι η μία σωρός δεν βρισκόταν μέσα στο φέρετρο και υποπτεύονται ότι μπορεί να είναι ακόμη ζωντανή.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.