Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ναταλία Γερμανού: Έδωσε την ευχή της στη χήρα του πατέρα της, Μαρία Ιωαννίδου να αρραβωνιαστεί με άλλον

402

Είναι γνωστό πως η Μαρία Ιωαννίδου ήταν η γυναίκα της ζωής του Φρέντι Γερμανού γι΄αυτό και η κόρη του Ναταλία σχολίασε από τον αέρα της εκπομπής της τα όσα είπε η χορεύτρια-ηθοποιός για τον επικείμενο… αρραβώνα της με τον άνθρωπο που έχει πολύχρονη σχέση.

Χαρακτηριστικά δήλωσε η Ναταλία Γερμανού: «Νομίζω ότι καταλάβαμε όλοι κάνει πλάκα η Μαρία…. Εγώ ξέρω το εξής, ότι η Μαρία δε θέλει να παντρευτεί. Ο αρραβώνας είναι άλλο πράγμα, είναι πιο light. Εγώ Μαρία στο επιτρέπω, σου δίνω την ευχή μου, όχι ότι μετράει αλλά τη δίνω την ευχή μου».

Και συνέχισε αναφορικά με το επίθετο λέγοντας: «Σαφώς και υπήρξε σύζυγος του πατέρα μου και πολύ καλή μητριά αλλά η Μαρία έγινε σούπερ σταρ ως Ιωαννίδου. Όλοι ήξεραν ότι είναι σύζυγος του πατέρα μου αλλά δεν έχει κάνει καριέρα ως Μαρία Γερμανού.. Νομίζω πως έχει ενημερώσει τον σύντροφό της, που είναι και ένας χρυσός άνθρωπος ότι για εκείνη ο πατέρας μου είναι αναντικατάστατος μέσα της… Δεν αμφισβητεί κανείς το πόσο αγαπά τον πατέρα μου…».

patkiout.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More