Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μy Style Rocks-Έρη Λώλη: Η αδερφή του Αστυνομικού που δήλωσε ανοιχτά την ομοφυλοφιλία του[photos]

Πρεμιέρα για το My Style Rocks σήμερα και ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν ήταν η Έρη Λώλη.

Η 35 παίκτρια, η οποία εργάζεται σε κατάστημα ρούχων, είναι μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού.

Μάλιστα ο αδελφός της είναι ο Μιχάλης Λώλης, ο αστυνόμος που εργάζεται ως αξιωματικός στο Τμήμα Αντιμετώπισης, Ρατσιστικής, Βίας και είχε απασχολήσει τα μέσα λόγω της ιδιότητάς του και των τοποθετήσεων του σχετικά με την ομοφυλοφιλία.

Ο αδελφός της 35χρονης παίκτριας του My Style Rocks σε συνεντεύξεις του, τόσο στην τηλεόραση, όσο και στα έντυπα μέσα είχε μιλήσει, ανοιχτά, για την ομοφυλοφιλία, κάνοντας αποκαλύψεις για την σεξουαλική του ταυτότητα, ενώ είχε προκαλέσει πληθώρα σχολίων, όταν δημοσίευσε στα social media μια φωτογραφία, η οποία τον απεικονίζει, να δίνει ένα φιλί στο στόμα σε άτομο του ίδιου φύλου με εκείνον, κάτω από ένα ιερό σύμβολο, όπως είναι η ελληνική σημαία.

Ο αδελφός της Έρης Λώλη είχε το θάρρος να μιλήσει ανοικτά για τις πεποιθήσεις του δηλώνοντας πως αγωνίζεται για το δικαίωμα όλων να κάνουν αυτό που επιθυμούν στην προσωπική τους ζωή.

Ο αστυνόμος Μιχάλης Λώλης μιλώντας στη Lifo είχε πει:

»Μέχρι πριν από 2 χρόνια ζούσα διπλή ζωή. Δεν τολμούσα να σκεφτώ ότι θα το πω σε άνθρωπο του περιβάλλοντός μου, ενώ βρισκόμουν σε μακροχρόνια σχέση, συγκατοικούσα με τον σύντροφό μου, ταξιδεύαμε μαζί, ζούσαμε μια εντελώς φυσιολογική ζωή που ήταν όμως κρυφή. Εννοείται πως οι φίλοι και η οικογένειά μου γνωρίζουν για μένα εδώ και πολλά χρόνια. Το εργασιακό περιβάλλον ήταν το τελευταίο προπύργιο.

— Πώς το πήρες απόφαση, όχι μόνο να το πεις αλλά να βγεις και μπροστά; Αποδοχή. Το εντελώς αυτονόητο. Εγώ δεν είχα πρόβλημα να το πω, εκείνοι δεν ήθελαν να «προκαλώ». Στα πρώτα ανοίγματα δεν υπήρξε καμία αντίδραση.

Το μεγάλο «μπαμ» έγινε το καλοκαίρι, όταν προκηρύχθηκε το Α’ Παγκόσμιο Συνέδριο ΛΟΑΔ Αστυνομικών στο Άμστερνταμ, υπό την αιγίδα της Ε.Ε. και τη διοργάνωση της Ολλανδικής Αστυνομίας. Συμμετείχαν 300 ΛΟΑΔ αστυνομικοί από 28 χώρες του κόσμου. Ήμουν ο μοναδικός Έλληνας που έκανε αίτηση συμμετοχής, αλλά το Αρχηγείο αρνήθηκε να εκπροσωπήσω την Ελληνική Αστυνομία στο συνέδριο. Έτσι πήρα την κανονική άδεια διακοπών μου και πήγα στο συνέδριο ως ατομική συμμετοχή.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.