Η καθημερινή σου ενημέρωση!

My Style Rocks 3: Απίστευτες ατάκες στο πλατό-«Είσαι καρικατούρα της Ελένης Λουκά σήμερα»

71

Το My Style Rocks επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες και όπως φαίνεται οι διαγωνιζόμενες του τρίτου κύκλου θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τόσο με τις στυλιστικές τους επιλογές όσο και με το ταπεραμέντο του χαρακτήρα τους.

Στο επεισόδιο της Τέταρτης υπήρξε και η πρώτη έντονη διαφωνία ανάμεσα σε δυο παίκτριες και οι ατάκες που ακούστηκαν θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν απίστευτες.

«Σήμερα θα πάω σε ένα λανσάρισμα ρωσικής βότκας, που γίνεται σε ένα πολυτελέστατο μπαράκι», είπε η Τόνια Κούμπα για το σημερινό κόνσεπτ που επέλεξε να παρουσιάσει.

Η συγκεκριμένη όμως έμπνευση δεν άρεσε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία την βαθμολόγησε με 1 και εξήγησε: «Έχουν αρχίσει και με εκνευρίζουν αυτά τα μπαλάκια στο κεφάλι σου και χθες και σήμερα, παραπέμπουν σε κάτι από μαγαζί ερωτικών ειδών. Η τσάντα είναι απομίμηση, αίσχος! Αν κάποιος δεν μπορεί να πάρει την αυθεντική, να πάρει μια με πέντε ευρώ που να μη γράφει τίποτα πάνω. Σήμερα μου κάνεις μια καρικατούρα της Ελένης Λουκά. Μια καρικατούρα, ούτε καν η Ελένη Λουκά. Συγγνώμη, αλλά είμαι ειλικρινής. Δεν ήρθα εδώ για να λέω ψέματα. Είμαι σκληρή, αλλά είναι η αλήθεια μου. Δεν μπορώ να λέω συνέχεια ότι είσαι ωραία, σε αγαπώ».

Η Τόνια Κούμπα αρκέστηκε στο να σχολιάσει χαμογελαστή: «Είμαστε σε αυτό το παιχνίδι τρεις μέρες και αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη».

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More