Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μπελάδες για την Πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας – Καταδικάστηκε επειδή διέταξε τον σωματοφύλακά της να χτυπήσει τεχνίτη

0 25

Η αδελφή του Πρίγκιπα διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας, Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν, καταδικάστηκε επειδή έδωσε την εντολή στον σωματοφύλακά της να χτυπήσει και να ταπεινώσει τον άνθρωπο που είχε αναλάβει να ανακαινίσει το πολυτελές της διαμέρισμα στο Παρίσι πριν από τρία χρόνια.

O Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν είναι ο Διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας.

Η πριγκίπισσα Χάσα Μπιν Σαλμάν Αλ Σαούντ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και σε πρόστιμο 10.000 ευρώ από το γαλλικό δικαστήριο.

Η πριγκίπισσα δεν βρισκόταν στην αίθουσα και βρέθηκε ένοχη για ένοπλη βία και συνέργεια στην κράτηση ατόμου παρά τη θέλησή του. Ο σωματοφύλακάς της καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με αναστολή και σε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Το θύμα, ο Ashraf Eid, είπε ότι ο σωματοφύλακας της πριγκίπισσας τυ επιτέθηκε, όταν εκείνη τον κατηγόρησε ότι τράβηξε φωτογραφίες και βίντεο με εκείνη τον Σεπτέμβριο του 2016. Υποστηρίζει ότι ο σωματοφύλακας τον χτύπησε, του έδεσε τα χέρια και του έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι ενώ τον διέταξε να φιλήσει τα πόδια της πριγκίπισσας.

Ο Emmanuel Moyne, δικηγόρος της πριγκίπισσας Χάσα, δήλωσε στο CNN: “Με μεγάλη απορία και αγανάκτηση δεχθήκαμε αυτή την απόφαση”. Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι θα κάνουν έφεση για να αποδείξουν ότι η πριγκίπισσα είναι αθώα.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More