Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μπαίνει στο Greece’s Next Top Model και θα κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να πάρουν φωτιά

7

To Star ετοιμάζει με γοργούς ρυθμούς την τηλεοπτική επιστροφή του GNTM και όπως φαίνεται, θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις. Μία από αυτές, ακούει στο όνομα Βίκυ Κουλιανού, η οποία ετοιμάζεται να μπει στο Greece’s Next Top Model.

Σταθερή παραμένει η κριτική επιτροπή του GNTM, καθώς η Βίκυ Καγιά, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Δημήτρης Σκουλός και ο Άγγελος Μπράντης έδεσαν από το πρώτο λεπτό και άφησαν έντονα το στίγμα τους στο reality μόδας. Σύμφωνα με πληροφορίες της Κορύνας Μαντάγαρη στη Realnews, όμως, η Βίκυ Κουλιανού θα εισβάλει στο παιχνίδι ως μάνατζερ των κοριτσιών.

Η μεγάλη πορεία της τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις φωτογραφίσεις με διεθνείς οίκους μόδας και η πείρα που διαθέτει την καθιστούν ως την ιδανικότερη για να βρεθεί δίπλα στις κοπέλες που θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στον χώρο της μόδας. Η Βίκυ Κουλιανού θα βρεθεί δίπλα στα επίδοξα μοντέλα, προκειμένου να τα συμβουλεύει και να τα αποφορτίζει από τις δύσκολες στιγμές.

Πηγή: zappit.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More