Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μοιάζει με μια «φυσιολογική» Οικογενειακή Φωτογραφία, όταν όμως Απομακρύνεται η Κάμερα… ΠΑΓΩΣΑΜΕ!!!

0 48

Η Camille Waite θα γινόταν 9 ετών φέτος, αλλά λόγω ενός τραγικού ατυχήματος όταν ήταν 14 μηνών κατάφερε να σκαρφαλώσει το καρεκλάκι της και να πέσει μέσα στο τζακούζι του σπιτιού.

Κανείς δεν πρόσεξε την Camille να σκαρφαλώνει την καρέκλα και δυστυχώς πνίγηκε εκείνη την μέρα.

miazi-mia-fisiologiki-ikogeniaki-1

Η Stephanie Waite, η μητέρα της Camille, τίμησε κάθε στιγμή που είχε με το κοριτσάκι της, και πάντα προσπαθούσε να διατηρήσει το πνεύμα της ζωντανό.

Κατά τη διάρκεια αυτών που θα ήταν τα δεύτερα γενέθλια της Camille, η Stephanie αποφάσισε ότι ήθελε να γιορτάσει τα γενέθλιά της Camille με έναν τρόπο που θα κρατήσει πάντα το πνεύμα της ζωντανό.

Μαζί με τον σύζυγό της και τα άλλα πέντε παιδιά τους, η Stephanie άρχισε να γιορτάζει «Εβδομάδα Καλοσύνης της Camille» κατά τη διάρκεια της εβδομάδας των γενεθλίων της Camille κάθε χρόνο.

miazi-mia-fisiologiki-ikogeniaki-2

Κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, όλα τα μέλη της οικογένειας προσπαθούν να εκτελέσουν όσες περισσότερες καλές πράξεις μπορούν στο όνομα της Camille. Οι πράξεις αυτές κυμαίνονται από την εξάπλωση χαράς στην κοινότητα σε μεγάλες διοργανώσεις, όπως απελευθέρωση μπαλονιών στο πάρκο και απλά ψήσιμο μπισκότων και την ανταλλαγή τους με τους γείτονες.

Μετά η Stephanie μοιράστηκε την «Εβδομάδα Καλοσύνης της Camille» στο Facebook και χιλιάδες άνθρωποι σχολίασαν δείχνοντας την υποστήριξη τους σε αυτό που κάνει η οικογένεια.

Στην πραγματικότητα, οι άνθρωποι αναφέρουν ακόμα πως εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν τις δικές τους πράξεις καλοσύνης στο όνομα της Camille.

miazi-mia-fisiologiki-ikogeniaki-3

Η Stephanie Waite βρήκε τον καλύτερο τρόπο να κρατήσει την μνήμη της Camille ζωντανή κάνοντας καλές πράξεις στο όνομα της.

viralgr.com

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More