Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μιλούσαν στο κινητό την ώρα που οδηγούσαν και τους ήρθε η λυπητερή…

5

Μέσα σε μόλις οκτώ ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης διαπίστωσαν 85 τροχονομικές παραβάσεις στο πλαίσιο στοχευμένης επιχειρησιακής δράσης με στόχο την οδική ασφάλεια…

Μέσα σε μόλις οκτώ ώρες αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης διαπίστωσαν 85 τροχονομικές παραβάσεις στο πλαίσιο στοχευμένης επιχειρησιακής δράσης με στόχο την οδική ασφάλεια.

Ειδικότερα χθες από τις 07.00 το πρωί έως τις 15.00 το μεσημέρι ελέγχθηκαν σε διάφορα σημεία της περιοχής, 197 οχήματα και βεβαιώθηκαν 23 παραβάσεις σχετικά με ταχογράφους, 18 που αφορούσαν παράνομες σταθμεύσεις, τέσσερις παραβάσεις για χρήση κινητού τηλεφώνου και 40 για άλλες παραβάσεις.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι πραγματοποιεί εκτός από τις καθημερινές περιπολίες και ελέγχους, στοχευμένες επιχειρησιακές δράσεις σε διάφορες περιοχές του Νομού με στόχο την προστασία του συνόλου των χρηστών των οδικών δικτύων (πεζών και οχημάτων), την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Πηγή

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More