Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μια ολόκληρη γειτονιά έμαθε νοηματική για να επικοινωνήσει με τον κωφό γείτονα

133

Μια ομάδα από ανθρώπους της γνωστής εταιρείας Samsung, μαζί με μια διαφημιστική, πέρασαν έναν ολόκληρο μήνα στήνοντας κάμερες και διδάσκοντας στους κατοίκους της εν λόγω γειτονιάς τη νοηματική….

Την ημέρα που η έκπληξη συνέβη, η αδερφή του, Ozlem, βγήκε μαζί του μια βόλτα και ο Muharrem είχε παραξενευτεί που τόσοι πολλοί άνθρωποι του απευθύνονταν στη νοηματική. Ακόμα και ο οδηγός του ταξί που πήραν τους μίλησε με χειρονομίες και μπορεί ο Muharrem να αναρωτιόταν τι συμβαίνει, η αδερφή του όμως ήξερε για την έκπληξη.

Όταν έφτασαν στην κεντρική πλατεία, ο άνδρας περικυκλώθηκε από τους γείτονές του, οι οποίοι του μιλούσαν στη νοηματική και οι αντιδράσεις του, που καταγράφηκαν από τις κάμερες, κάνουν τα λόγια περιττά. Αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά πόσο σημαντικό είναι να ρίχνουμε τα τείχη στην επικοινωνία, αλλά και πόσο ουσιώδες μπορεί να είναι για ορισμένους ανθρώπους αυτό για την καθημερινότητά τους.

[e-radio.gr]

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More