Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μεταλλαγμένο κοτόπουλο γεννήθηκε στην Ταϊλάνδη – Έχει 4 τεράστια πόδια (βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με το τεσσάρων μηνών κοτόπουλο από την Ταϊλάνδη, που έχει τέσσερα τεράστια πόδια και γεννήθηκε με αναπηρία σε ένα τοπικό κοτέτσι στην επαρχία Λαμπάνγκ.

“Ο Ροντ Μα έχει τέσσερα μεγάλα πόδια, μιας και γεννήθηκε με γενετικές ανωμαλίες. Ο πατέρας του και η μητέρα του είναι υγιείς. Σήμερα έχω περίπου 200 κοτόπουλα Ντονγκ Τάο στη φάρμα μου. Τα περισσότερα κοτόπουλα που γεννιούνται με αναπηρία δύσκολα επιβιώνουν, αλλά αυτό το κοκοράκι είναι διαφορετικό. Δεν θα τον πουλήσω και θα τον φροντίσω λες και είναι ένας από τους φίλους μου” λέει ο ιδιοκτήτης του παράξενου κοτόπουλου με τα τέσσερα τεράστια πόδια.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα κοτόπουλα Ντονγκ Τάο προέρχονται από το Βιετνάμ. Συνήθως αυτή η ράτσα κοτόπουλου διαθέτει δύο μεγάλα πόδια.

Το κρέας τους θεωρείται σπουδαία λιχουδιά στο Βιετνάμ και θεωρείται ένα γεύμα που ταιριάζει σε βασιλιάδες.

Διατίθεται στις κουζίνες πολλών ακριβών εστιατορίων της χώρας, με το βάρος τους να υπολογίζεται μαζί με τα πόδια.

Οι τιμές για τα συγκεκριμένα κοτόπουλα στην Ταϊλάνδη φτάνουν τα 152 ευρώ για τα κοτόπουλα ηλικίας τεσσάρων μηνών, τα 190 ευρώ για κοτόπουλα πέντε μηνών και περίπου τα 458 ευρώ για τα πουλιά ενός ή δύο ετών που είναι κοκόρια ή πουλάδες, σύμφωνα με το πρακτορείο Newsflare.

Το βίντεο με το Ροντ Μα, το κοτόπουλο με τα τέσσερα τεράστια πόδια ανέβηκε στα social media και έγινε πολύ γρήγορα viral, με τους χρήστες να εκφράζουν την έκπληξή τους για το παράξενο πουλί.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.