Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Μετά τη φθηνή Nutella, οι καταναλωτές «σφάζονται» για τα… Pampers! (Videos)

49

Nutella – Ο κακός χαμός επικράτησε στην αγορά της Γαλλίας και συγκεκριμένα, στη γνωστή αλυσίδα Intermarche με αφορμή μια μεγάλη προσφορά που έγινε στα Pampers.

Λίγο καιρό πριν, η εταιρία είχε κάνει μια ανάλογη προσφορά, εκείνη τη φορά στα προϊόντα Nutella με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν τεράστιες ουρές έξω από τα καταστήματα.

Η προωθητική ενέργεια της αλυσίδας, αυτή τη φορά βρίσκονται οι πάνες Pampers οι οποίες πωλούνται έναντι 7,10 ευρώ αντί για τη συνηθισμένη τους τιμή των 21 ευρώ.

Όπως ήταν λογικό, ένα μεγάλο μέρος των νοικοκυριών, αποτελούμενο από μαμάδες, μπαμπάδες αλλά και ηλικιωμένους που χρησιμοποιούν πάνες, έτρεξαν να επωφεληθούν της προσφοράς.

Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο στους διαδρόμους με πολλά ευτράπελα αλλά και καυγάδες μεταξύ των πελατών των σούπερ μάρκετ.Nutella

Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις μάλιστα, χρειάστηκε και η άμεση παρέμβαση της στυνομίας, καθώς ορισμένοι από τους καταναλωτές ήταν έτοιμοι να… βιαιοπραγήσουν προκειμένου να διεκδικήσουν κάποια από τα τελευταία κομμάτια.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More