Η καθημερινή σου ενημέρωση!

«Μένουμε Σπίτι»: Οι πρωταγωνιστές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής μάς τραγουδούν

5

«Μένουμε Σπίτι»: Οι πρωταγωνιστές της δικής μας Εθνικής Λυρικής Σκηνής, που επίσης μένουν στο σπίτι, ακολουθούν τις οδηγίες για την μάχη εναντίον του κορωνοϊού.  Οι ίδιοι, ετοίμασαν ένα όμορφο βίντεο με πολλή μουσική αλλά και χιούμορ για να τονώσουν το ηθικό όλων όσοι βρισκόμαστε αυτές τις ημέρες αποκλεισμένοι.

Ο Τάσος Αποστόλου, ο Τάσης Χριστογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Πακσόγλου, ο Νίκος Στεφάνου, ο Πέτρος Μαγουλάς, η Βασιλική Καραγιάννη και η Τσέλια Κοστέα τραγουδούν το πασίγνωστο libiamo από την Τραβιάτα του Βέρντι. Ο καθένας μόνος αλλά και όλοι μαζί ταυτόχρονα. Άλλος από το καναπέ του, άλλος από την βεράντα του. Άλλος παίζοντας πιάνο φορώντας μάσκα και γάντια κι άλλος από τo μπάνιο. Όλοι, τραγουδούν περνώντας το σημαντικό μήνυμα πως ακόμη και από απόσταση, όταν χρειαστεί, μπορούμε να συμμετέχουμε σε κάτι κοινό.

«Θα κάτσω σπίτι»

Βέβαια, παρόμοια κίνηση είχαμε και από αγαπημένους μας καλλιτέχνες. Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε Το single Θα Κάτσω Σπίτι 2020 με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη.

Είναι κοινωνική προσφορά της Walnut entertainment Greece και όλων των συμμετεχόντων και όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμα

Ο Κηλαηδόνης ενέπνευσε τους καλλιτέχνες του σήμερα – Βάλτε το δυνατά “ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

“Αφήστε με να καώ” – Συγκλονίζει ο θάνατος της 33χρονης Ντιλέκ στην Τουρκία, από κορονοϊό

Μια δραματική στιγμή αγάπης: Έλληνας συνομιλεί με τον γιατρό αδερφό του στην Ισπανία και ξεσπά σε κλάματα

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Ξάνθη: «Επέστρεψαν 1.000 άτομα από την Γερμανία»

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More