Μεξικό: 17χρονος πέθανε από ένα παθιασμένο φιλί της κοπέλας του στο λαιμό

Θανάσιμο αποδείχτηκε το φιλί στο λαιμό που δέχτηκε 17χρονος από τη κοπέλα του. Διαβάστε πώς συνέβη το απίστευτο περιστατικό.Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος, όταν η κοπέλα του του έκανε πιπιλιά στο λαιμό!

Το φιλί της κοπέλας του 17χρονου Julio Macias Gonzalez από το Μεξικό αποδείχτηκε θανάσιμο καθώς το ρούφηγμα στο λαιμό του προκάλεσε θρόμβωση και εν συνεχεία εγκεφαλικό.

Ο νεαρός μετά το ραντεβού του με τη κοπέλα, γύρισε σπίτι του και μόλις κάθισε να φάει με την οικογένειά του, άρχισε να έχει σπασμούς, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Η 24χρονη φίλη του μετά από το συμβάν έχει εξαφανιστεί, με τους γονείς του αγοριού να την κατηγορούν για τον θάνατό του.

Κι όμως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2011 μια 44χρονη από τη Νέα Ζηλανδία είχε μείνει μερικώς παράλυτη μετά από μια μελανιά από φιλί που της προκάλεσε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Η 44χρονη δεν μπορούσε να κινήσει το αριστερό της χέρι, κάνοντας τους γιατρούς να πιστέψουν ότι είχε ένα μικρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Το απέδωσαν σε μια μελανιά από φιλί στη δεξιά πλευρά του λαιμού της, ενώ της χορήγησαν αντιπηκτικό φάρμακο και ο θρόμβος εξαφανίστηκε μέσα σε λίγες ημέρες.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.