Μέχρι τον Ιούνιο η Ελλάδα «ΤΕΛΟΣ»! Δείτε γιατί…

0 1.353

Μέσα στο 2018 προβλέπεται να ολοκληρωθεί μεγάλο μέρος των προδοτικών ιδιωτικοποιήσεων από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Καθημερινή, το μνημόνιο προβλέπει ιδιωτικοποιήσεις τον Μάρτιο του 2018. Τον Μάρτιο το ΤΑΙΠΕΔ θα προκηρύξει διαγωνισμούς για την πώληση του 35% των ΕΛΠΕ, του 65% της ΔΕΠΑ, του 17% της ΔΕΗ και του 5% του ΟΤΕ.

Όμως, το έγκλημα δεν σταματάει εκεί. Τον Μάρτιο θα ξεκινήσει διαγωνισμός για την παραχώρηση των διοδίων στην Εγνατία, ενώ θα πρέπει και να αποσύρει η κυβέρνηση την απόφαση για εκπτώσεις σε ορισμένους σταθμούς.

Έως τον Απρίλιο θα πρέπει να ολοκληρωθεί η πώληση του ΟΛΘ, ενώ τον Απρίλιο θα πρέπει να έχει γίνει συμφωνία πώλησης της ΔΕΣΦΑ και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το πολύ μέχρι τον Ιούνιο.

Τέλος, μέχρι τον Ιούνιο θα πρέπει να έχουν ιδιωτικοποιηθεί και τέσσερις μονάδες της ΔΕΗ (Μελίτη Ι και ΙΙ και Μεγαλόπολη 3 και 4) σε μια διαδικασία που θα ξεκινήσει ήδη από τον Φεβρουάριο. Πρόκειται για την ιδιωτικοποίηση του 17% στην οποία αναφερθήκαμε και πιο πάνω.

Με λίγα λόγια ξεπουλάμε τα πάντα και η Ελλάδα γεωστρατηγικά μετατρέπεται σε νέα Χιλή του Πινοσέτ. Μας «τελειώνουν» και ο μόνος τρόπος να σωθούμε θα είναι όλοι οι ακρο-νεοφιλελεύθεροι που μας κυβερνούν και θέλουν να μας κυβερνήσουν να φύγουν…

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.