Μέχρι στιγμής, κανείς που έχει παρακολουθήσει αυτό το βίντεο, δεν έχει μπορέσει να εξηγήσει τι συνέβη στο αυτοκίνητο. Κοιτάξτε προσεκτικά

0 2.113

Αυτοκίνητο- Στα πρώτα δεύτερα αυτού του βίντεο, θα σκεφτείτε ότι σας γελούν τα μάτια σας. Και δεν θα έχετε κάνει λάθος. Όπως θα δείτε, όταν πατήσετε play, ένα αυτοκίνητο ξαφνικά εξαφανίζεται καθώς οδηγεί σε έναν αυτοκινητόδρομο.

Αυτό δεν φαίνεται να είναι μια οπτική ψευδαίσθηση ή ένα τέχνασμα του φωτός. Φαίνεται πραγματικά ότι εξαφανίζεται από την εθνική οδό, σαν από μαγικό ξόρκι. Θα πρέπει να κοιτάξετε ξανά για να δείτε τι έκανε πραγματικά. Και ίσως να κοιτάξετε ξανά.αυτοκίνητο.

Στις 5 Απριλίου 2014, βίντεο συνέλαβε τη στιγμή που ένα αυτοκίνητο ξαφνικά εξαφανίστηκε στον αυτοκινητόδρομο. Δεν εμφανίζεται ξανά και ούτε άλλα αυτοκίνητα το παρατήρησαν. Το βίντεο επανεξετάζει τη σκηνή σε αργή κίνηση. Και όπως θα δείτε, ένα λευκό φως φαίνεται να έρχεται και να «σκουπίζει» το αυτοκίνητο από το δρόμο. Απλώς το παίρνει από αυτή τη διάσταση.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε ξανά το 2014 και έλαβε σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές. Περιγράφει την κατάσταση ως εξής:

«Μια κάμερα στον αυτοκινητόδρομο CCTV καταγράφει μια παράξενη στιγμή που ένα αυτοκίνητο υπερβαίνει τα όρια ταχύτητας και εξαφανίζεται διαπαντός. Ο τρόπος που εξαφανίστηκε το αυτοκίνητο είναι αρκετά περίεργος.

Αυτό μας θυμίζει εξωγήινη εισβολή. Αυτό πιθανότατα δεν συμβαίνει σε αυτή την περίπτωση! Οι περισσότεροι από εμάς, θα λέγαμε ότι αυτό το βίντεο είναι επεξεργασμένο. Μερικοί άνθρωποι εξακολουθούν να θέλουν να πιστεύουν ότι ήταν εξωγήινη απαγωγή».

Ακόμα κι αν έγινε μετά από επεξεργασία, συνεχίζει να είναι πολύ εντυπωσιακό. Παρακολουθήστε και εσείς το ακόλουθο βίντεο!

Credit: americanwebmedia.com

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.