Με τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός Ξηράς

0 178

Στο λιμάνι του Πειραιά, στη Στρατιωτική Διοίκηση Λιμένος Πειραιά, έφτασαν την Τετάρτη τρία ελικόπτερα τύπου CH-47D Σινούκ και δύο εξομοιωτές πτήσης από τις ΗΠΑ, στο πλαίσιο υλοποίησης σχετικής στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας και Αμερικής.

Τα ελικόπτερα συναρμολογούνται στο λιμάνι και θα πετάξουν στη βάση τους, στο αεροδρόμιο Μεγάρων.Σινούκ

Με τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός Ξηράς

Με τα παραπάνω ελικόπτερα, ανέρχεται σε εννιά ο αριθμός των CH-47D Chinook που έχουν αποκτηθεί από τον Στρατό Ξηράς, τον τελευταίο χρόνο, από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ. Με αυτή την κίνηση ενισχύεται ένας ευαίσθητος τομέας αυτός της αερομεταφοράς στρατευμάτων.

Με τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός Ξηράς

Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό, της Αεροπορίας Στρατού και της Διεύθυνσης Τεχνικού, «εγγυώνται την άμεση επιχειρησιακή αξιοποίηση των παραπάνω ελικοπτέρων», όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του υπουργείου.

Με τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός ΞηράςΜε τρία νέα Σινούκ ενισχύθηκε ο στρατός Ξηράς

Πηγή: newsbeast.gr

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.