Η καθημερινή σου ενημέρωση!

MasterChef 6 – Spoiler: Έχει ήδη αποχωρήσει; – Η φωτογραφία που πρόδωσε ότι έφυγε από το σπίτι

Δεν έχει προβληθεί ακόμη το επεισόδιο

Λίγη ώρα μετά το τέλος του επεισοδίου της Πέμπτης 5/5 στο MasterChef και μετά την… «κατσάδα» που του έριξε ο κριτής Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μία ανάρτηση του (πρώην;) παίκτη στο Instagram δημιούργησε ερωτηματικά για το αν έχει αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Συγκεκριμένα, το πιάτο που παρουσίασε ο εν λόγο παίκτης με το ψάρι δεν ήταν το ιδανικό και μάλιστα ήταν μέσα στις δύο πιο αδύναμες προσπάθειες της μπλε ομάδας. Στην ανακοίνωση μάλιστα τον αποτελεσμάτων, ο ίδιος είπε πως άλλο ήταν το πλάνο, αφού προφανώς περίμενε να χάσει. Στη συνέχεια ένας μονόλογος του έκανε τους κριτές έξω φρενών με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να τον επαναφέρει με αυστηρό τρόπο.

Ο ίδιος ζήτησε να μην πανηγυρίσει τη νίκη της μπλε ομάδας και να πάει σπίτι, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του λέει: «Κάποια στιγμή δεν είναι ότι θέλεις είναι ότι πρέπει. Δεν σου ανήκουν όλες οι στιγμές»

Εκτός MasterChef ο Ταϊρίδης;
Λίγο μετά το τέλος του επεισοδίου, στον προσωπικό λογαριασμό του Δημήτρη Ταϊρίδη, ανέβηξε μια φωτογραφία από την ταινία «Εγώ ο απαισιότητος», καθώς οι fans του MasterChef του έχουν δώσει τον παρατσούκλι του «Γκρου» από τη γνωστή ταινία με τα minions. «Αγαπητά μου minions!!!!!!!», γράφει η λεζάντα, με τα σχόλια από κάτω να είναι δεκάδες και τα περισσότερα από αυτά να τον αποθεώνουν για την αλήθεια που έλεγε/λέει μέσα στο παιχνίδι.

Το θέμα είναι αν ο «Μπόμπαινας» βρίσκεται πλέον εκτός παιχνιδιού και αποφάσισε να στείλει το μηνυμά του, πριν μεταδοθεί το επεισόδιο της αποχώρησής του, ή κάποιος άλλος, ίσως η σύντροφός του, πραγματοποίησε την ανάρτηση.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.